- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca 721
csendes tag
válasz
poganytamas #6504 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!!!
Így mindjárt más a gyerek fekvése,de most kérdeznék valamit,ez a nandroid.md5 mire is való??
-
k-saca
csendes tag
válasz
poganytamas #6481 üzenetére
Bocsánat rosszul fogalmaztam -Digitizer-ről lenne szó
-
gears27
aktív tag
válasz
poganytamas #6477 üzenetére
Köszönöm a vàlaszt. Füles megoldodott màsikkal. Érdekesség még, hogy pc-re csatlakoztatva tölt, és ràadàsul gyorsabban mint sima töltöröl. Én hàzilag nem tudom cserélni a hangszorot?
-
laca 721
csendes tag
válasz
poganytamas #6458 üzenetére
Rendben akkor belevágok
-
laca 721
csendes tag
válasz
poganytamas #6456 üzenetére
Oké!Akkor felrakom így zippként,és az sd kártyáról feltelepítem...jól mondom?
-
laca 721
csendes tag
válasz
poganytamas #6453 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!Próba szerencse!
-
laca 721
csendes tag
válasz
poganytamas #6451 üzenetére
Húúú!!!Előre is nagyon köszönöm!!!Tulajdonképpen a betöltőképernyőig eljut,és onnan nem lép tovább!Rootolva lett,és font csere,boot animáció csere,és ez lett a vége!
minek nyúl hozzá aki nem ért hozzá...
Mégegyszer is nagyon köszi!Remélem sikerül talpraállítani!!
-
laca 721
csendes tag
válasz
poganytamas #6193 üzenetére
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok mert sikerült téglásítani a telefonomat(ATAB5QUAD),és nincs róla biztonsági mentésem,ezért kérlek benneteket,ha megoldható,hogy a gyári romot lementsétek,és elküldjétek nekem...előre is köszönöm!!!Üdv
-
quakej
tag
válasz
poganytamas #6413 üzenetére
A quad-ban nincs is benne a go launcher, lehet észrevették?
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
poganytamas #6413 üzenetére
Én ugyan android beépítettjét használtam, de persze a go launcher ott figyelt telepítve... telefonként meg a SIM-ek az utóbbi időben állandóan befagytak előbb vagy utóbb.
Kedvencem viszont mostanában az volt, hogy engedélyezett automata frissítés esetében pluszban leszedett minden felesleges sz@rt magának önkényesen. Nézd má' egy Baidu böngésző, meg egyéb hasznos junkware hegyek...
Egyelőre abban gondolkodom, hogy leadom garanciába, hogy fagynak a SIM-ek. Szerintetek mit fognak vele kezdeni a factory reset-en kívül?
-
gthomma
senior tag
válasz
poganytamas #6406 üzenetére
Pontosabban azzal a szoftverhulladékkal nem fogom használni
Nem igazán értem meg a kínai gyártó hozzáállását, a készülék házára nincs rászitázva hogy Samsung, agy ránézésre azonnal meg lehet állapítani hogy koppincs.
Viszont a szoftvert miért kell szétgányolni? Miért nem dobott rá egy érintetlen 4.1.2 -őt és kész?
Időd kellett vele eltölteni hogy összeokádja ezt a hulladékot.....Nincs olyan menüpont, hogy "mi használta az akkumulátort", nem lehet beállítani hogy az aksit hogy jelezze ki, normál,százalék... nem lehet rootolni, nem tudom kicserélni a launch-ert, próbáltam a Nova, Apex, Go -t mindtől összeomlik ez a hulladék.
Nem lehet a főképernyőt megváltoztatni, nem lehet kiválasztani a képernyőzár típusát.....
Mi értelme van egy ilyen használhatatlan hulladékot előállítani??
Ennél még az is jobb lett volna ha dobnak rá egy Bada felületet. -
quakej
tag
válasz
poganytamas #6382 üzenetére
Nekem 1.8.1-el ment simán a root.
-
quakej
tag
válasz
poganytamas #6351 üzenetére
Köszi a választ!
Úgy néz ki, segített az aksi kivétel, tegnap már jó volt a telefon.
Remélem nem kiabálom el. -
quakej
tag
válasz
poganytamas #6324 üzenetére
Én meg már kezdtem örülni, hogy lesz frissítés
.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
poganytamas #6314 üzenetére
kösz,megnézem majd.
-
quakej
tag
válasz
poganytamas #6300 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
quakej
tag
válasz
poganytamas #6270 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nekem 55 db ikon van kint az 5 oldalon. 85%-a játék a gyerkőcöknek.
Avastot sajnos nem tudtam leállítani, nem találtam hol lehet, csak a 4 db védelmet lehet egyesével kilőni.
(PC-s verziónál ezt meg lehet tenni, de újraindításnál ismét aktív lesz.)
Ezt megtettem, újraindítottam, semmi.
Majd Titaniummal jegeltem az avastot. Újraindítás, még az ikonja is eltűnt, a többi ikon megmaradt.
Megint semmi.
Ezután letöröltem az avastot, újraindítás és az összes ikon eltűnt!
Irány a google play, hozzászólások olvasása. Sokan panaszkodnak a 18-i frissítésre, leáll a program stb.
Azt hiszem itt van a bibi.
Avast visszatesz, majd AVG-is, ha már gyors a telefon és van hely meg RAM is.
Ikonokat megint visszahúzkodtam, újraindítás után megmaradtak.
(Hálózat színét is visszatettem kékre, de ez sem segített, így megváltoztattam ismét naracssárgára.)
Ennyi. Elcsesztem vele két órát. Most ott van az AVG, ennek nincs ikonja a bal felső sarokban, de a háttérben fut a védelem. Legalábbis az előző telefonon (GEN3) így volt, ha jól emlékszem.
Ha meg kell az avast majd rábökök reggel, amikor kezembe veszem a telefont, a következő frissítésig, mert remélem ez a baja.
Szerintem a telefon az jó. 9 napos, remélem nem szívat meg, elég nehezen találtam meg.
Majd visszajelzek, hogy mi történt, ha jön ki frissítés az avasthoz.
Nem tudom az idén írok-e még ide, mert pihi következik, így Minden aTAB felhasználónak (meg persze a Többieknek is) kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Sziasztok: quakej
Jövőre, remélem találkozunk, ha megérem.
-
dazexy
csendes tag
válasz
poganytamas #6262 üzenetére
nagyon köszi jó lett! a segítséged alapján nem kellett 6300 hozzászólást elolvasni. Nem kevés munkát spróltál nekem!!! thanx again!
-
jagada
addikt
válasz
poganytamas #6266 üzenetére
Ezt tudják a "régebbi" aTab-ok is.
-
dazexy
csendes tag
válasz
poganytamas #6263 üzenetére
Hát nagyon szépen köszönöm! Igazán sokat segítettél! Éjjel ki is próbálom.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #6262 üzenetére
Még annyit, hogy a gen3 gyári recovery-je vezérelhetetlen, tehát bármit nyomsz, nem történik semmi. Onnan lehet megismerni
-
dazexy
csendes tag
válasz
poganytamas #6259 üzenetére
Gondolom most csak a recovery telepítésre gondoltál nem a teljes rom-ra. Viszont ahogy lalszi leírásait olvasgatom hogy hogy lehet cwm-et rakni, mind úgy kezdi hogy legyen rootolt a telefon, de sajnos nem az, Így meg elképzelésem sincs hogy rootoljam meg ha mintazár van rajta. Gondolom meg lehet úgy is csinálni hogy csak flashtool és "MT 65xx preloader" driver valahogy bele húzza, de arra nem találtam leírást.... tud valaki segíteni egy linkel??
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
poganytamas #6253 üzenetére
kösz a választ!
akkor semmi megoldás?
tescos, ha visszaviszem, hetekig tarthat,mire megoldják vagy cserélik és ünnepre lenne az egyik gyereknek...
sajnos nálunk h.szoboszlón nincs hozzáértő emberke. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
poganytamas #6234 üzenetére
be tudnád linkelni?
kösz! -
atipur
csendes tag
válasz
poganytamas #6206 üzenetére
Köszönöm!
-
Levente75
aktív tag
válasz
poganytamas #6209 üzenetére
én most tettem rá új dupla fóliát, még februárban vettem hozzá gyárit amikor a telefont vettem, úgyhogy most jelölő füllel együtt használom :-D
-
Levente75
aktív tag
válasz
poganytamas #6207 üzenetére
Akkor majd élőben is megkukkantom, hogy milyen. Erre kell még képernyővédő fólia? vagy ennek már karcmentes a kijelzője?
-
Levente75
aktív tag
válasz
poganytamas #6201 üzenetére
Szia Tamás!
Megnéznéd milyen gps vevő van a Quadban? Mert ha sirf star akkor én is megválnék a jól bevált Gen2-től. ami még mindig jól muzsikál
-
atipur
csendes tag
válasz
poganytamas #6202 üzenetére
Szia!
lőnél pár képet/videót? kiváncsi lennék, hogy a kamerája milyen?
köszi!
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #6194 üzenetére
ez már kezdi a perverzió határát súrolni...
-
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #6195 üzenetére
Hali!
Csak fájdítod a szívem az új készülék tulajdonságaival. Főleg a GPS fájó pont, az enyémben borzalmasan vacak.(gen2 v2). Amúgy szerencsére kiváló a készülék, a napokban lesz egy éves. Ha még egy évet kihúzok vele, akkor elégedett leszek, annak ellenére, hogy a gps nem frankó. ez van. -
BlueAthlon
senior tag
válasz
Tamás,
Megkérhetnélek, hogy teszteld már ilyen szempontból is a készüléket :
Ha mind a 2 SIM használatban van, akkor hajlamos-e arra, hogy a háttérben elveszítse a kapcsolatot egy bizonyos idő után. Ergo hiába próbálnak bármelyik SIM-en is elérni, nem vagy kapcsolható... A mai telefonok világában, nem kívánnám azzal kezdeni a napomat, hogy ki-be kapcsolgatom a SIM-eket és ha be van akadva, akkor újraindítom a készüléket.
Pont volt ilyen gondom mostanában, hogy sem ügyfél, sem a munkatársaim nem tudtak elérni ( egyik SIM-en ), amikor fontos lett volna..
Köszi előre is,
Tibi -
callvote
senior tag
válasz
én is váltottam quadra csak más tipusra
összehasonlitva persze hogy látszik a különbség
amugy amiröl beszélsz navi létezne..annál már jóval újabb verzió menne fel rá
9.6.29.346622 mondjuk ezt -
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #6190 üzenetére
Megvettem én is, fő inspiráció a 4.2-es Android volt. Sokat bekapcsolva még nem volt, egyelőre a romot mentem
Után indulhat a hackelés
-
icemad
nagyúr
válasz
poganytamas #6188 üzenetére
Más: itt Miskolcon, a teszkóban 15% kedvezmény van minden műszaki cikkre, beleértve a telefonokat is. Az akció csak ezen a hétvégén van. Lehet, hogy országos akció, azért írtam ide, hogy aki ilyet akar venni, az spórolhat egy keveset. Igaz, hogy a 15%-ot vásárlási kuponban kapod vissza, de abból már kijön a "jéger" szilveszterre...
-
atipur
csendes tag
válasz
poganytamas #6091 üzenetére
Volt a kezemben.
1GB RAM Android 4.2.1 -
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #6091 üzenetére
nekem most 4.2.1-es rom van a vason
viszont van egy eredeti nexus 5böl kiszedett totál kitkat(4.4) launcher.
nem az ami playen van az másolat
hanem egy nexusból szedték ki...cwmből feltehető zipben van és van eltávolító is hozzá
ha kell felteszem boxra -
válasz
poganytamas #6094 üzenetére
TARGET_CPU_VARIANT
Erről tudnál egy linket küldeni, hogy olvashassak? (tudom, google, de a te linedben jobban bíznék)
-
válasz
poganytamas #6085 üzenetére
Ráadásul CWM-et se tudok hónapok óta csinálni, elrontották az online buildert
Portolni más CWM-ből az nem vonz? -
bobace
addikt
válasz
poganytamas #6072 üzenetére
Na sikerült végigmennem a dolgokon ez alapján jó sok óra alatt.. Sajnos sok link nem élt, így a gyári FW-t sem tudtam letölteni, se CWM-et.. De:
Root siker. TWRP recovery siker. Meg a Samsung kinézetű kínai rom is ráment szépen. Bár kellett módosítani benne egy két dolgot, hogy ne kínai vackokkal legyen tele.. Wifi is működik. Telefonálni még nem próbáltam
A gyári boot.img az, amit nem tudtam lementeni, szóval az most nincs meg. Szép Lenovos lett a telefon -
jagada
addikt
válasz
poganytamas #6084 üzenetére
Igazad volt! Valami megakasztotta, én a GO Locker-e tippelek.
-
jagada
addikt
válasz
poganytamas #6081 üzenetére
Azt már próbáltam, de hiába választom a "semelyik" opciót mégis rárakja mindíg.
Próbáltam már a "No lock" app-ot is de az sem műxik.
Felraktam a telóre egy screen lock alkalmazást, de most így duplán kell unlockolni mindíg. -
bobace
addikt
válasz
poganytamas #6072 üzenetére
Úúú és ezaz, remélem mákom lesz vele
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #6064 üzenetére
gen3-asokhoz biztosan jó, tesztelve
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #6058 üzenetére
Az elején néha nem érzékelte a megnyomást, először csak erősebben kellett nyomni, aztán csak a sokadik nyomásra érzékelt, a végén az egyik gomb teljesen érzéketlen lett. Szerintem a fémlemez mozdulhatott el vagy törhetett el.
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #6036 üzenetére
módosult a masina
Jiayu G3S MTK 6589T
most ez fogom egy ideig hajtani
nem szabadulok a kici ócótól -
Kalman7986
újonc
válasz
poganytamas #6042 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod.Hol találom meg a nekem kellö filet?
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #6010 üzenetére
eljutottam abba a fázisba, hogy menthetetlen a töltőcsat forrasztgatásosdi...
szóval keresném azt a bizonyos alsó panelt kompletten, nincs valakinek eladó/bontott?
a mercurynak is elküldtem emailban az ajánlatkérésémet magár az alkatrészre, egyelőre várakozok a válaszukra... -
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #6036 üzenetére
kösz
gyorsan kerestem megint egy olcsó kinait
35ért újonan egy ZTE V967S-t
vehettem volna drágábban egy még erősebbet,jobbat,de ez megfelel megint egy ideig
No meg ZTE telefonjaim amúgy is vannak,jók azok -
hhatika
tag
válasz
poganytamas #5986 üzenetére
megmókoltuk cimborailag a töltőcsatlakozót, jónak tűnik, de: hálózatos töltőről nem tölt
, computerbe dugva usb kábelkával tölt, de adatkapcsolat nem létesül, nem ismeri fel a computer
keserédes az örömöm így...szerinted?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
poganytamas #5993 üzenetére
Végre működik. A phone.apk permiss alatt átirta a jogosultságokat. Sikerült visszaállitani és így vgre elindult. Happy very.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Nos. Odáig eljutottam két óra alatt hogy sikerült eltüntetni a blokkolo képernyőt.bejutok mindenhova de nem lát simet. A root exel megnéztem a phone.apk val történt valami a fagy alatt.hiába a gyári reset nem lát simet. Mielőtt fagy volt kimásoltam a filet visszaraktam igy eltünt a blokk. Viszont telefonként nem akar működni. Help.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Üdv. Köszi hogy segítesz. már megcsináltam a gyári beáll visszaáll de akkor is megmarad középen a kicsi képernyő. hiába szeretnék bármit csinálni nem engedi. a beállítások pontja egy fekete képernyő. a gyári rom meg egyszerűen sehol sincs.Build:E1808_v75_HJY1A6X_20120723. úgy néz ki komoly a baj. köszi előre is ha segítesz
-
válasz
poganytamas #5988 üzenetére
Lassan négyzet alapú ablakokkal találkozunk majd
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #5977 üzenetére
De sajna aki ért hozzá, nem egy ilyen instabil telefonhoz fog hozzá kezdeni.
Nálam kb 6 hónapot volt, semmi baja nem volt Gen3v2.
De nem bánom hogy váltottam -
botonddeak
csendes tag
válasz
poganytamas #5971 üzenetére
Az alapján amennyi telefon volt a földön a szerviznél, ezt nem is csodálom.
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #5954 üzenetére
Tamás!
Ennyi az egész root folyamat???
A SuperUS programmal ezt követően mi a feladat? Bocs a láma kérdésekért.
-
bioengin
tag
válasz
poganytamas #5954 üzenetére
Szia!
Köszi, patentül működött. Simán megy utána a systemappok szelektálása. (én v1.6.1 framaroottal csináltam).
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #5947 üzenetére
Abszolút kezdőnek, mint én, az appos rootolás egyszerűbb, nem?
Ha megtennéd, hogy az alapoktól levezeted egy vidin, akkor belevágnék én is. Mondjuk egy részletes leírás is jöhet. Azt csak remélem, hogy az app magyarul is tud.... (minek ilyen lúzer-júzernek rootolás..
))
-
csongi
veterán
válasz
poganytamas #5936 üzenetére
Vannak ezek a Power Bankok, ezek megoldást jelenthetnek. Gondolom a leadás az Akkuk miatt sokkal egyenletesebbek, és szinte bármikor kéznél van. Most agyalok egy ilyen beszerzésén.
-
válasz
poganytamas #5933 üzenetére
A framaroot-ot probáltátok már?
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #5898 üzenetére
köszi, leállítottam a serviceseket (Y)
egyébként kell ez a mobile uincle tools alapvetően, hogy fent legyen? -
motinka
tag
válasz
poganytamas #5855 üzenetére
köszönöm, közben bevittem a helyi szervizbe, visszaforrasztották a kis réz érintkezőket, és visszanyomták az általad jelzett csatlakozót is. most ismét működik minden, sőt, a nem pont belevaló hangszórót (450Ft ért jött Kínából) is bele ekecselték, így most van fejhallgató hang, azaz minden OK. Igaz a garancia ugrott, de már csak 3 hónapja volt a végéig, meg amúgy sem értem el a szervizt.
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #5868 üzenetére
magaduramhaszolgádnincs...megforrasztottam magamnak, azazhogy átmelegítettem a töltőaljzat minden lábát...-> most jó
-
válasz
poganytamas #5883 üzenetére
Nem árt tudni (bár nem olvastam végig a fonalat): [link]
-
klaci89
tag
válasz
poganytamas #5863 üzenetére
és a 3g a gyorsabb?
-
silver10
aktív tag
válasz
poganytamas #5854 üzenetére
Hoppá! Nálam is ez lett a megoldás. Köszi az infót. Relaxxxx
-
Milcsii
csendes tag
válasz
poganytamas #5854 üzenetére
Jajj köszi szépen :-) Le is szedtem egyből, és már működött is. Tényleg le volt némítva benne...
Csak azt nem értem, hogy ha eddig nem volt fennt ez a progi, és a telefon beállításai között nincs olyan hogy lenémítsam az alarm hangerőt, akkor még is hogy a fenébe némítottam le? o.O
-
H_András
tag
válasz
poganytamas #5785 üzenetére
Maximális riszpekt. Nem tudom mi lenne ezzel a topikkal nélküled..
-
Milcsii
csendes tag
válasz
poganytamas #5793 üzenetére
Megtaláltam, de szerintem így csak még lassabb lett >.< ááhh nem tudom már mit csináljak vele. És sehogy se jövök rá, hogy mi lehet a probléma. Amit írtál az nem használt neki sajnos =//
Igen ezen már én is gondolkodtam, csak fogalmam sincs igazából hol induljak el, hol kezdjem a keresést, meg egy boltban se láttam még ilyen oldalra nyithatós tokot, csak szilikon tokot, meg műanyagot, meg keménytokot meg ilyeneket. De hétvégén körbe is nézek először a Westendbe, ott sok telefonos bolt van.
-
Milcsii
csendes tag
válasz
poganytamas #5785 üzenetére
Jajjjj köszönöm szépen. Mindkettőtöknek, elfelejtettem hogy ezeken a hiperszuper okostelefonokon már a bal gombon vannak a beállítások, pedig nem egy volt már a kezemben >.< Nah mindegy, miután leírtad 1 perc alatt sikerült beállítanom, most már kijelzi a számomat :-) Nagyon köszi szépen a segítséget, puszi nektek!
Illetve lenne még egy kérdésem. Nem annyira fontos kérdés, csak azért még is nyugtalanító a dolog. A telefonomon a play áruház nagyon lassan tölt be. De tényleg nagyon lassan, annyira lassan, hogy legalább 10-15 perc mire betölt. Az oldalakat a böngészőben fél perc alatt betölti, nem a netemmel van a probléma, mert ilyen modemes, telenoros számítógépes Hipernetem van, 30 gb-os. Szóval valami biztosan a play áruházban nem stimmel. Viszont amikor gépen próbálom meg letölti a google playből a dolgokat, és rácsatlakoztatom a gépre a telefonomat, minden alkalmazásra egytől egyig, azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközzel. Ez amiatt lehet, hogy nincs rootolva a telefonom? Esetleg más a probléma?
Illetve még egy kérdés, aztán befejezem
Ilyen oldalra nyithatós tokot szeretnék a telefonomra ilyesmit:
http://www.ecell.hu/shop_ordered/6168/shop_pic/ECELL-307595.jpgA galaxy note2 tokja jó lenne rá szerintetek?
Samsung Note2 paraméterek: 80,5 x 151,1 x 9,4 mm
Atab5 paraméterek: h-149mm, sz-81mm, m-11mmCsak pár miliméter eltérés van a kettő között. Mennyire számít ez ilyen toknál? Nem merem így látatlanba megrendelni, félek, hogy nem lesz jó rá. Van olyan aki ilyen oldalra nyithatós flip tokot vett a telefonjára? melyik fajta telónak a tokja lenne jó rá?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
poganytamas #5767 üzenetére
Néztem a linkeket amit küldtél tényleg olyan. itt a doboz hátha így jobban rálátsz a dologra. köszi a segítséget. egyébként 9 hónapja cseréltem a készüléket, úgy kaptam. nem tudom hol lett véve de zökkenőmentesen működik. nagyon szeretem a kicsit. Android 4.0.3, alapsáv: MAUI.11AMD.W11.50.SP.V14, 2012.04.20., kernel: 3.0.13 hát ennyit tudok róla
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
poganytamas #5765 üzenetére
köszönöm szépen a választ. de ez egy atab 5 telefon. megvan a doboza meg mindene. hátulján is rajta van, és úgy is jelentkezik be bootoláskor. köszi a segítséget ha kíváncsi lennél valamire nagyon szívesen válaszolok.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #5764 üzenetére
Sajnos azt kell hogy mondjam, mint minden más hasonló kínai / távol keleti telefonra: csak hasonlít, ez nem aTab készülék, gen2 semmiképp, nem kompatibilisek.Szóval: Xfab Pahblet telefonod van.
-
csongi
veterán
válasz
poganytamas #5740 üzenetére
Ne dőlj be neki, mert nem igaz. Tény hogy a kijelző fekete, de akkor is áram alatt van, és ez egy működésben lévő fekete szín aminek egyes pontjait más szinben működteti az app. De ettől úgy merül mint az állat, hiszen a kijelző folyamatosan meg ha esemény történt, és pár ór alatt ha nem vesze dészer le ei merítette az akksit. Én gy vibráló funkciós appot használtam. Az csak rezegtet beállított idő közönként. Hamarabb észre veszettem az értesítést, mint a feketén működő kijelzős dolgot , főleg ha zsebben van készülék. Szóval én nem ajánlom, közel sem olyan jó mint az állítva van.
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #5745 üzenetére
Értem.
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #5742 üzenetére
Na ugye, hogy a procihoz 4.1-es droid...
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #5733 üzenetére
Voltam bent a telenorban, megnézték elvileg jó minden
Factory reset után jólett, lehet valamelyik app fagyna be -
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #5722 üzenetére
200x40000=8,000,000
Én egy 500-assal beszállok
Amúgymeg elég lenne ha a forrást ideadná az a kis ferdeszemű -
Louis007
csendes tag
válasz
poganytamas #5729 üzenetére
Pedig átolvastam az egész topic-ot, igaz nem most, de sikerült átsiklanom a lényegen
Egyszerűbb lenne root-olással, de az kizárt míg van gar.
Köszönöm a segítséget!
-
H_András
tag
válasz
poganytamas #5718 üzenetére
Annak idején a saját telefonomat sikerült már egyszer megcsinálni, root, particionálás és minden hasznos dolog amit ideírtatok. Most egy másikkal (ismerősnek) már kisebb problémákba ütköztem, lévén win8-ra tértem át, ám az összefoglalóban megtalálgató driverek már nem szeretik ezt az oprendszert, így neki se tudtam állni, valamint csak jelezni szeretném, hogy lalszi cikkei az ottani linkeken elérhetetlenek 404-es hibával (kedvencekben volt nekem elmentve it a ph oldalsávon, úgy is) - persze meg lehet találni azért
Leülök egy win7-es géphez, nem probléma, ennek ellenére megkérdezném, esetleg win8-ra is meglesznek ezek a hasznos dolgok a telefonunkhoz? Itthon kettőt is használunk (gen2v2-est) lekopogom mindenféle gond nélkül, jó lenne, bár nem létszükség, de ahogy látom, mindig akad rajta mit csinálni, célzok itt a kémprogramos (wland) dologra..
Más. Mennyi a reális értéke egy gyári (rootolatlan), idén februárban itthon vásárolt, garancia, papír, doboz, kiegészítők, 16gigás kártya. két 2500mah akksis hibátlan működésű gen2 v2-es telefonnak mostanában? -
válasz
poganytamas #5724 üzenetére
Bár nekem nics aTab-om, rendszeresen bejárok ide olvasni, ezekért a hasznos infókért!
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #5723 üzenetére
A következő verzió igen ígéretes lesz, például tömörített mentéssel, többszálú be-és kitömörítéssel
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #5720 üzenetére
Mondjad hogy venni akarsz egyet, de csak 4.1-el
Rendezünk gyűjtést neked -
H_András
tag
válasz
poganytamas #5718 üzenetére
Köszönöm, ettől tartottam..
-
grotib
tag
válasz
poganytamas #5705 üzenetére
Kár! Akkor a meglévővel gazdálkodunk. Köszi a választ.
-
grotib
tag
válasz
poganytamas #5698 üzenetére
Nem találtál a vasra valamilyen jó főzött romot, látom az XDA-n nézelődsz.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #5696 üzenetére
a /system/bin/wland-nak is menni kell, a v2-es romban benne sincs. Így most tisztának tűnik a rendszer.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #5695 üzenetére
a /system/wlan/wland-ot a következő bootnál visszarakja, szóval nem tudom, figyelgetni kell.
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #5691 üzenetére
Na én ezeket mind töröltem és az összes gyanús scriptet is ezekben a mappákban. Csak a /data/local/tmp/init.rc - t nem, mert nem gondoltam, hogy köze van hozzá, de már ez is kuka, mert úgyis tmp mappa, így nem hiányozhat.
Töröltem még a /system/bin/wland-ot is, eddig nem okozott gondot a hiánya, remélem nem is fog.
Lehet nem ártana a telefonnal kapcsolatba került jelszavakat lecserélni. Szerintem ez a wland mindent postázott kínába, amit a telefonon talált.
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #5681 üzenetére
Előre is köszönjük. Nekem gyanús, hogy nem csak a wland.apk-t rakták bele a romba a kínaiak.
Úgy néztem, hogy talán azért wland a neve, mert csak wifi kapcsolatnál garázdálkodik (wlan) és a d meg talán a downloadot jelenti. Ha igen, akkor hamarabb is rájöhettünk volna. Bár én valami rendszeralkalmazásnak gondoltam.
-
grotib
tag
válasz
poganytamas #5684 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Kiderült, hogy gen3-as a gépem, a nem fogadott hívásjelzést pedig megoldom külső progival(Missed Call).
-
Shady313
aktív tag
válasz
poganytamas #5676 üzenetére
Nekem nincs MobileUncle és kettőt is kaptam: TrustGo, Vibin....
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #5672 üzenetére
Én is megkaptam ma, de épp a Playről frissítettem valamit és feltűnt, hogy frissülni akkar ez az app, ezért csak 5 percig volt a telefonomon.
Érdekes előtte megnéztem és még nem volt rajta. -
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #5665 üzenetére
Na erre én is kiváncsi leszek, adnak e valamit.
Az a baj, hogy lassan kifutott típus lesz az MT6577-es. Úgy fog járni, mint az Alcatelem, mire csináltak rá cm romokat addigra már nem is árulták a telefont és nagyrészük már a kukában végezte. -
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #5656 üzenetére
Várjuk itt a zselébabot és lehet rosszabb lenne csak tőle a telefonunk. Nekem tök jól üzemel hónapok óta, attól az önálló játéktelepüléstől és a kis vírusos incidenstől eltekintve, ami majdnem hazavágta az 1 hónapos sd kártyám (igaz ez nem a telefon hibája volt, én jártam tíltott helyeken
).
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #5647 üzenetére
Pedig a kistestvér motorházában ugyanaz van mint a mienkben, csak a kijelzője kisebb és nincs hardwares home gomb (és valószínüleg egy egészen más gyártó lehet, ki tudja
)
-
Shady313
aktív tag
válasz
poganytamas #5634 üzenetére
Opera, Link2SD, 3 betűs
, Adobe Reader
-
Shady313
aktív tag
válasz
poganytamas #5631 üzenetére
A fenébe, nálam is települt a fishlord..... Korán elszóltam magam....
Szinte biztos vagyok benne, hogy több program is lehet ezekért felelős. Leginkább azok amik superuser jogokkal futnak.
Programjaim közül amire gyanakodnék:
Smanager
ThinkFree Office Viewer
X-PloreDe talán az is lehet, hogy ezt a "feature"-t gyárilag kaptuk a készülékhez?
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #5619 üzenetére
te (is) debreceni vagy? :-$
- mármint a "debreceni mentrendből" következtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged