- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quakej
tag
Ma megnéztem, sajnos nem jó.
Ha tövig benyomod a dugót, akkor valamit halkan lehet hallani, plusz még van mellékzaj rendesen.
1 pár szilikon füldugó van hozzá.
Ha kb. 2-3 mm-et kijjebb húzod a dugót, akkor jóbb a hang, de nagyon a határon van, hogy kiessen az aljzatból a dugó.Ehhez hasonló headset-et a telenor-nál 2.790,- Ft-ért adnak, fekete színben.
Ha kb. 2-3 mm-et kijjebb húzod a dugót, akkor JÓ a hang, de nagyon a határon van, hogy kiessen az aljzatból a dugó. Valamivel jobb, mint az előző, de kiesik a fülemből az agyba-dugós része, ennél a típusnál 3 pár szilikon füldugó párt is mellékelnek a headset-hez.Amire emlékeztem (nem kompatibilis a nagyobb gyártók headset-jével a mi típusú headset-ünk), az sajnos jött.
-
gears27
aktív tag
Ezt a lépést màr megléptem, csak idegesitö maga a tudat, hogy rossz. Màsik kérdésem, hogy nekem v3 van és olyan gondom van vele ha letöltök jàtékot akkor van amelyiknél kiirja, hogy kapcsoljam be az àll helyszineket. Namàrmost be van kapcsolva még is ezt irja ki igy a jàtékbol kilép. És nem nagy "igényü" jàtékokrol beszélek, vagyis irok
-
törölt tag
-
mrpromi22
csendes tag
icemad:
Másik töltővel is ugyanez a hiba.
Kiveszem az aksit, rádugom a töltőt, és amikor töltőn van, akkor teszem vissza az aksit: ugyanez.
Nincs másik aksim sajnos, itt találtam csak hozzá: http://digistreet.hu/tablet-gepek/rma-atab5-akkumulator-503d-tipushozEsetleg tud valaki boltot ahol lehet hozzá kapni aksit?
Nem lehet hogy nem az aksival van a baj?
-
poganytamas
senior tag
Ezekben a hozzászólásokban megtalálsz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged