-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
válasz
Shady313 #5678 üzenetére
Valóban ott van és a /data/download-ban is, meg a /data/.wlan/-ban, meg a dalvik chace-ben, meg még ki tudja hol. Jól beépült mindenhová. Biztos hogy ez lesz a bűnös. Most kitöröltem amit vele kapcsolatosan találtam scripteket, fájlokat, könyvtárakat meg a wland.apk-t is. Remélem nem lesz emiatt újratelepítés
-
poganytamas
senior tag
válasz
Shady313 #5297 üzenetére
Lehet mégis csak az ES Explorer lesz, bár még vizsgálódok. MTK Flashlight-ot letöröltem én is. Nálam az esetek 80%-ban wifin van a telefon.
ES Explorerben menü gomb, alsó sávban Javaslat, egy ajándékcsomag az ikonja. Na és akkor Önnek ajánljuk listában hogy hogynem ott az UC Browser is, és a Baidu browser is. Szóval ha megint előfordul a dolog, ez a progi lesz a következő áldozat.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Shady313 #5270 üzenetére
System-et én a végletekig kipucoltam. De olyan szinten, hogy még a háttérképeket is.
Én nagyrészt fizetős progikat használok, amiket rendesen meg is vettem Play áruházban.
Az érdekes amit írtál, hogy miután letörölted a Mobileuncle-t, azután is jelentkezett a dolog.
Összevetve a te listáddal, ami mindkettőnknél fenn van:
Link2SD - hát nagyon bízom benne hogy nem ez
MTK Flashlight - akkor talán ez lehet,
SuperSU - szintén nem hinném
ES File Explorer - egy fájlkezelő?Egyelőre akkor leszedem az MTK Flashlightot, és figyelgetem mi történik.
-
tomtombat
tag
válasz
Shady313 #4395 üzenetére
Hali!
Egyéni lockscreent próbáltam egy párat, és én is ezt tapasztaltam.
A vége az lett hogy visszatértem a gyárihoz.
Bár nem csak ezért, hanem a ram használatukat is túlzottnak találtam.
Ez az 512mb méret megalkuvásokra ösztönöz. Sok launchert is kipróbáltam, de ezeknél is a felhasznált memória mindig elriasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest