-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
Milcsii #5848 üzenetére
Ebbe már más is belefutott, egyszerűen le van némítva az Alarm hangerőd.
Szerezz be egy tisztességes hangerő beállító progit, pl az Audio Managert és egyből látni mi van lenémítva. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Milcsii #5848 üzenetére
Az lenne a kérdésem hogy hol van a zene amit beállítottál csengőnek ébresztéshez.Ha bemész a file managerbe ott sd card, ami a memoria kártyád, ott van egy notifications mappa, abba rakd bele a hangot amit ébresztéshez használnál. azt hiszem úgy jó lesz. még egy lehet csak ötlet, nem halkítottad le a telefon hangerejét? mert akkor is így csinál. próbáld ki valamelyiket hátha összejön. üdv.
-
Trotter66
tag
válasz
Milcsii #5825 üzenetére
Nézd nekem mindkét telónkon PC (Pierre Carden) tok van, nincsen kivágva rajta semmi, ha kell egy húzóval lehet kiugrasztani a telefont. A Speedshopban vettem, ott próbálgattuk, hogy melyik lesz rá jó. Passzentos, tökéletes. Meg kellene kérdezni, hogy van-e rózsaszínben.
Ha jól emlékezem ez is egy Note tok.
-
Milcsii
csendes tag
válasz
Milcsii #5817 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy a tok egy fontos kérdés, egy olyan telefonnál, amelyre nem minden sarkon lehet kapni bármilyen tokot... így az előző témámra vissza térve... Aki megnézte a linket amit küldtem, tud választ adni arra, hogy ez a tok jó lenne-e rá? Ugyanis azt mondtátok, hogy a Note1-nek a tokja jó rá, amit linkeltem az pedig a Samsung galaxy note N7000 vagy galaxy note1 tokja... Viszont teljesen ellentétes irányban vannak a kivágások rajta. Ez csak a kép problémája lehet, hogy tükrösen fotózták, vagy valami, vagy 2 féle note 1-et gyártottak? Vagy rossz márkát írtak a telefontokhoz???
Illetve nem pont az a lány vagyok, aki évekig meg oldalakon keresztül fog lovagolni ezen a tok témán. Amint megtalálom a nekem tetsző, és ráillő telefontokot, befejezem az erről való témázást. Ha olyan lány lennék akinek csak a "külcsi" számít, akkor biztosan nem ezt a telefont vettem volna meg... Viszont minden ember szereti, ha valamilyen szinten jól néz ki a telefonja, "személyre szabhatja" a saját ízlésének. Ezért is gondolom úgy, hogy nem követtem el bűnt, azzal, hogy már 1 oldalon keresztül témázok a tokról...
-
lalszi
aktív tag
válasz
Milcsii #5819 üzenetére
Nyugodtan kérdezzen bárki bármit a telefonnal kapcsolatban ebben a fórumban, azért is indítottam annak idején. És szerintem a tok is fontos egy ekkora telefonnál, és lehet épp valaki máson is segítesz a kérdéseddel ilyenkor. Ha meg valakit nem érdekel, akkor én is azt javaslom, hogy ugorja át a kérdést és ne bunkóskodjon itt (főleg ne egy lánnyal).
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Milcsii #5805 üzenetére
Elvileg nem is kell beállítani semmit. Én úgy használtam hogy a 3g-s ben volt egy vodafon mobilnet feltöltőkártyás sim, a 2g-ben pedig a rendes telenoros amivel telefonáltam. És amikor bekapcsoltam a mobilnetet megkérdezte melyiket akarom haszálni. Voda HSDPA-val ment,a telenor meg EDGE.
-
Milcsii
csendes tag
válasz
Milcsii #5805 üzenetére
Fuhaaaa. Köszi... tényleg rossz helyen volt a mobilnet sim kártyája... Most már tökéletesen működik :-)
Arra pedig még mindig keresem a magyarázatot, hogy ha számítógépről szeretnék usb-n keresztül a google playről rárakni alkalmazásokat, miért írja minden alkalmazásra azt, hogy nem kompatibilis az eszközzel :S
-
grotib
tag
válasz
Milcsii #5796 üzenetére
Nekem van rózsaszin, bőr, csak nem nyithatós, hanem
nyalhatósócsóért.(Ne haragudj nem tudtam kihagyni!) Egyébként milyen megfontolásból hord egy nő (ha jól gondolom :-) ) ilyen nagy telót magánál? Én már régóta próbálom rábeszélni az asszonyt egy legalább 4"-os kijelzőjü gépre, de ő túlságosan nagynak tartja, inkább kinlódik egy kis kijelzőn.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Milcsii #5796 üzenetére
Pont a híd alatt középen menj be egyenesen. Balra ilyen villogó csillivillik vannak menj tovább egyenesen és balra lesz az árus,középkorú férfi minden van nála, hosszú pult szemben vele ruhák vannak. segítőkész nagyon jó fej. régóta veszek nála ezt azt, még kijelző védő fólia is van nála néha. sok sikert.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Milcsii #5794 üzenetére
Hali! Én annak idején a XV.Kerületi piacon, ( a híd alatt, XV.Pázmány Péter u. ) középen a telefonossal szemben van egy kínai árus. nem fiatal szépen beszél magyarul, nála vettem az ATAB5 re derékszíjra csatolható tokot, de volt nála másmilyen is, 800 ft-ot fizettem. a mai napig ( 7hónapja) azt hordom. érdemes megnézni, ha valaki akarja.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Milcsii #5786 üzenetére
Play áruháznak én kitörölném a gyorsítótárát előszö, utána ha az sem segít akkor az adatait, attól hátha megjavul.
Tokból csak rugalmasat mertem venni eddig, abből is a Note 1 a jó rá, nem a 2. De én a helyedben úgy csinálnám hogy felkeresnék valami helyet ahol árulnak ilyet, és belepróbálnám. Utána meg viszlát, neten megrendeled.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest