- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
kérhetnék pénzvisszát, de minek? akkor bukom a 60ezret a sulinetből
sakk-matt.
ahogy irtam, nekem nem volt gondom a géppel, de miota lapot cseréltek hugom is panaszkodott, h volt már rebootvszeg már csak a spanyol szervizbe kerül el a gép, itthon nincs már rá idő, talán ott jobb is a szerviz .........
-
Irásban kaptam meg, h szériahiba. Előtte alaplapot ugyan cseréltek benne, de a hiba nem mult el, ezért irtak az ASUSnak, aki elismerte, h szériagond.
Hugom panaszkodik, h néha ujraindul a gép, lehet az uj alaplap is rossz benne?
Szerviz előtt nem volt ilyen gondom
És h ''rossz szériát'' fogtam ki és ez nem minősiti az ASUS-t....
Az, h az asus honapok ota tud a gondrol és nem olrvosolja, minősiti a céget. Pláne, h szerintü ''szoftveres'' gond -
shteer
titán
nekem ezt írja ki az everest: MATSHITA DVD-RAM UJ-8505
még nem írtam vele, nincs mit
ez a szériahiba azért aggasztóde kopp-kopp
szerk: 1 napja van meg a laptop, eddig főleg irodai munkára használtam, de a colin 2005-öt is kipróbáltam vele
mit is mondjak, kellemesen csalódtam... még be kell állítgatni a drivereket, alkalmazásokat de nagyon jó kis laptop ez
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Igazából még nem láttam, de 1 tanácsom van: nyomd meg a noti alján a reset bütyköt. Körzővel éppen be lehet nyomni.
A6VA (nem az enyém) csinált olyat, hogy nem működött a hálókártya, egyáltalán nem is látta. Reset gomb, és jó lett. Következő héten a post tuán nagy feketeség, és semmi, többszöri indításra se. Ismét reset, és azóta jó.
1 próbát megér, el nem rontod vele.
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest