- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Cibet71
csendes tag
Érdekes adalék, hogy a kollégám most vett egy ugyanolyan notebookot, mint az enyém, és neki TSST DVD író van benne, míg nekem LG. A wincseszter is teljesen más. Szóval nem hivatkozhat a szervíz arra, hogy nem tehet bele más típust.
-
Cibet71
csendes tag
Most elővettem megint a céges Acer-t. Hát ég és föld a különbség! Hiába van abban gyorsabb proci, ha valamelyik program lefogja, akkor az egész gép meghal. Most ilyen nincs. A két proci hiányzott nekem mindig is.
-
Cibet71
csendes tag
válasz
cornail #3127 üzenetére
Most így internetezés közben 60 fokos a GPU. Környezeti hőmérséklet 49 fok, maglassulási küszöb 110 fok. Én a tesztek után 75 fokot is láttam, a 90 fok nem lehetetlen, főleg kánikulában. Ezen igazán nem csodálkozom, az asztali gépben is hőmérsékletek vannak, csak annak jobb a szellőzése. A vincsi is lehet vagy 70 fokos, ha hajtom. De bírnia kell, ha már így gyártják.
-
Cibet71
csendes tag
válasz
csocso1485 #3115 üzenetére
Hát nem tudom, 1600 MHz szerintem elég sok, bár a Centrino 1800 MHz egy alkalmazást kétségtelenül gyorsabban futatt.
Ja, és lefuttattam megint a 3dmark06-ot, és rosszul emlékeztem. Csak 2200 pontot csinált. Bocsánat.
Alapban kb. 2.5 órát bír az akku, de terhelésnél ez jelentősen csökken, 1 - 1.5 órára tippelek.
[Szerkesztve] -
Cibet71
csendes tag
válasz
csocso1485 #3113 üzenetére
Most még tudnak együtt dolgozni, de nem hiszem, hogy ez a jövőben változna.
Egyébként a noti alaplapja is nvidia-s, és a linuxos támogatottsága is jobb. Ja és még valami, a hozzáadott Asus egérrel van egy kis gond. Bootoláskor nem veszi észre a gép az usb porton lévő egeret. Miután bebootolt a windows vagy a linux, ki kell húzni és bedugni újra, akkor felismeri. Lehet, hogy valami BIOS hiba, de a Logitech egeremmel nincs ilyen probléma.
-
Cibet71
csendes tag
válasz
csocso1485 #3110 üzenetére
Pont ilyen az enyém is, úgy látom annyi különbség, hogy az a6tc-ben TL-50-es Turion van a TL-52-es helyett, és Go 7300-as a 7600 helyett.
-
Cibet71
csendes tag
válasz
csocso1485 #3109 üzenetére
Ez a változat: [link]
Ez a melegedés szerintem normális egy gyors vincsitől. Így szövegszerkesztés közben nem vészes, de amikor elkezdek másolgatni, kissé felhevül. A proci is alapban 800 MHz-en jár, az AMD-től le lehet tölteni drivert és ellenőrző programot. Ha nekiindítok valami terhelést, egyből felugrik először 1300 majd 1600 MHz-re a teljesítmény, természetesen külön-külön magonként. Ilyenkor már melegszik, és előbb-utóbb beindul a hűtőventi. A grafikus mag is 70-75 fokon üzemel. Multimédiás notebook, van benne kraft. -
Cibet71
csendes tag
válasz
csocso1485 #3104 üzenetére
Én most vettem egy Asus A6T-t. Még csak két hete van meg, de eddig hibátlan, nagyon meg vagyok vele elégedve. Fejlesztésre használom, általában sok task fut, de a két magnak hála, soha nem akadt meg a végrehajtás, ami előző Centrinos gépemen gyakran előfordult. Egyetlen fájó pont a 64 bites driverek hiánya. Most 32 bites windows van rajta, és 64 bites linux, de már vadászom össze a windows drivereket is az XP 64-hez a gyártók oldaláról. A proci alig melegszik, a winchester annál inkább, a jobb kezemnél elég meleg a gép. Lefutott a 3dmark06-is, kb 4600 pontot adott. Kék halál eddig háromszor történt, mind a háromszor az Adobe Premiere videoszerkesztő programot próbáltam futtatni. Valószínűleg egy hibás driver lehet az oka, amit ez a program használni akart, mert amúgy nagyon stabilan fut minden. Még a DVD író is működik.
Ha valamire kiváncsiak vagytok a géppel kapcsolatban, kérdezzetek nyugodtan.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest