- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rYaN-
tag
Akkor pliz kérdezd már meg tőlük hogy a ''WTM20060613323333432'' számú esettel mi lett, meg azt, hogy az S/PDIF-et hogyan kell bekapcsolni.
Hátha ismét szerencséd lesz
Thx
Ervo: Szerintem nézegessél még gépet, én (és még sokan mások) SiS csipszetes gépet nem venné(n)k. Mellesleg ha van webcam akkor elég nagy rá az esély hogy tudod is használni, ha meg nem, akkor veszel egy USB-set. Ja látom is, 0,35 mpx. Ilyen is van?! -
hzcs
senior tag
Köszi, megpróbálom. Tegnap lemerítettem teljesen, nem készenlétiig, hanem teljes kikapcsolásig, 6% lett, de ezt a biosos kalibrálást is kipróbálom.
dvd író: nekem A-s van, és nem szereti a Verbatimot se. Eddig ezeket nem szereti: Verbatim, TDK, Ridisc, Bulkpaq, és talán a Philipset sem. Olyat nem találtam még amit vissza is olvas maradéktalanul. Egyébként jól írja a cd-ket, de dvdr-t egyet sem, dvdrw-t pedig csak néhanéha ront el.
Apropó, tud valaki németül? Szeretnék levelet írni a német Asusnak, hogy mi a problémám és ki szeretném vinni osztrákba ahol vettem, csak sajna hadilábon állok a némettel
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest