- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
arról a 100% cpu kihasználtságról mesélnél még?
több mint fél éve használom asus a6va laptopomat, és ment rendesen a wlan, most meg 2 napja ZCfgSvc.exe 100% procit használ. le is kellett darálnom az inteles progit. driver fentmaradt, de használatatlan így. azt írja ki hogy csatlakozik a hálózathokhoz, de mégsem. se ping se semmi nem megy.. neked milyen progival ütközött vagymi?
és mac filtert te mivel/hol állítasz be? az az inteles progi elég fapados... -
sazabi
aktív tag
hehe
''2 page uppal feljebb''
végülis
amugy igen, az enyém 1,73as..
futtattam a te értékeiddel egy 1 órás cpu burnt, és nincs gond ;)
hát egyenlőre még veszem lejjebb a feszkókat, amig birja, aztán talán nem fog elolvadni
viszont továbbra is kérdés (hátha tudja vki) mennyi amit még megbir a gép hőmérséklet téren.. meg dobok egy mailt asuséknak. -
sazabi
aktív tag
hm
azokat a feszkó beállitásokat hogyan találtad ki? végigtesztelted őket?
és neked asus a6va-d van?? csak mert nálam 14xes szorzó nincs is! 6-13ig van csak..
és ha tényleg asus a6va-d van, vmi uj hardwer igényes játék közben vga/proci maxon kb fél óra után mennyit mutat a hőmérő?
ha nálad tényleg a 60 fok a max, akkor ezexerint küldhetem a gépet szervizbe? -
sazabi
aktív tag
hello
a6va-hoz lenne pár kérdésem..
ti mennyi feszkon használjátok? nhct használok(dynamic switchingen), abban 0,700v 800mhzen (6os szorzót minimumra állitottam)nekem simán megy, semmi fagyás ilyesmi..szerintetek baja lehet tőle hogy ennyin megy? eredetileg 0,988 voltamikor beállitom a dolgot es lefut az a 30sec cpu burn test, néha megáll, és összesen fut kb 1 percig, de utána minden oknak tűnik..
na meg a hőmérsékletek.. vinyó 50 fok körül van idleben, maxon 55ig is elmegy. ez magasnak számit?
na és a legjobb, a proci meg a vidkari ha maxon mennek, és pl prey, dark messiah of might and magic, vagy hasonlo gépigényes gamevel jáccok, 10 percen belül eléri a 95(80 volt a default asszem) fokot, és rinyál az nhc hogy le kéne állni. viszont e fölé is menne simán a gép, csak berinyál az nhc hogy 30 sec és lelövi a gépet, erre alt+tab, aztán máris nem használja annyira a vidkarit és 1 sec alatt leugrik a hőmérséklet 70 fokig. nhcben 100fokig lehet állitani a riasztást(amit át is állitottam), de azt is ugyanugy 10 perc alatt eléri. (acpi temperaturesban 105 fok a critical) shutdown temperaturenak is max 100at adhatok meg..(megemelve a gép alját is ugyanugy eléri ezeket a hőmérsékleteket)
szóval akkor most ez normális? vagy majd egyszer csak leolvad a gép alja?
sehol egy rohadt betűt nem találtam a neten arról, hogy mennyi az üzemhőmérséklet meg ilyesmi. asus honlapja meg a fórumja is egy rakás szar.... -
sazabi
aktív tag
hi all
8 hónap asus a6va használat után, ezennel szeretném megnövelni 1el az elégedett (99%) vásárlók táborát
olvasgatva a soha többé asus, szar dvd írós hozzászólásokat sem érzem azt hogy nekem a szerencsén múlott a dolog..
szóval mindenkinek tudom ajánlani az asus notikat, acer helyett meg főleg.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest