- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
frankdrebin
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon népszerű téma lett az Asus A6VM-Q064-es noti, mivel én is beszereztem egy ilyet, gondoltam megosztom tapasztalataimat vele kapcsolatban.
usenotebook-nál vettem, de körülnéztem, egyik helyen se adnak hozzá egeret, táskát..ez legyen a legkisebb baj. Tudtam azt is, ezért az árért már Core-Duos Pentiumot vagy Turiont lehetne kapni, de nekem megtetszett a gép nagyon, Asus párti vagyok, és ekkora kijelző mellé nem akartam túl erős videókártyát vagy processzort, hogy normális akksi idő legyen azért.
A gépet vásárlás után szinte azonnal bővítettem 1024MB ramra, de 512-vel sem volt semmi panaszom átlagos irodao felhasználáskor. Külsőre nagyon jól eltalált kis gép, eddig bárkinek mutattam mindenki megjegyezte csinos kis darab. Bekapcsolás után gyorsan boot-ol.Kijelző eleinte kicsit zavaró, de megfelelően beállítva a dőlésszöget nagyon szép képet kap az ember.Jó a wide-screen is,elég sok minden elfér a kijelzőn. A hozzá kapott cd-ről egy fél óra alatt minden drivert feltettem, semmivel nem volt gondja. Ha valaki akarja, Asus honlapról a frissebbeket leszedheti. Processzor sebessége tényleg egyszerűen állítható a Power Gear programmal, van Super (1600Mhz), High (800Mhz), Game (800Mhz), Presentation (?Mhz),stb... akku időt még fényerő csökkentéssel lehet elérni,gondolom én.
Akku kb. másfél óra alatt feltöltött,gép kikapcsolt állapotában.Utána kb. 3 órát használtam akksiról, nem folyamatosan, kb. 2 nap alatt, videónézésre, wifi-re,stb. Az akksira először kb. 4,5 óra üzemidőt ír,aztán drasztikusan csökken. A Biosban lévő akksi kalibrációt még nem próbáltam.
A touchpad jó,bár még nem vagyok gyakorlott és lehet ezért,de néha kattintásnak véli azt is,ha csak húzom rajta a kezem.Vettem a géphez egy Logitech V200-as notebook egeret,drótnélküli,rádiós,2.4Ghz-en megy, pár ezer forint volt és nagyon tuti.A vevő usb-s,és kb. akkora mint a legkisebb pendrive.Még a takarón is szuperál,nem igényel egyenes felületet.
Táskát is vettem a géphez, Mammut Saturnban volt CaseLogic táska, valami KCL-15ös. 15''-os táskákhoz árulják,de tökéletesen belefér az Asus noti. Mindenhol párnázott, alul merev talpak ha földre tennéd. Dízájn nekem nagyon tetszik,jól megy öltönyhöz vagy farmerhoz is. Nem a legkönnyebb, de nem is ez volt a célom, hanem az,beleférjen egér,töltő,cd-k és biztonságban szállíthassam.Egy ekkora notebook szerintem nem arra van valaki egész nap cipelje, akinek ilyen célra kell az vagy 12-13''-os gépeket.
Egyszóval tapasztalat, a géptől nem kell félni,a gyanúsan alacsonynak tűnő ár mellett engem megnyugtat a 2 év garancia és az eddig használat eredményei. Ja,és nagyon halk a gép,bár eddig még csak videóztam és kisebb játékokkal játszottam.
Ha valakinek van kérdése írjon megpróbálok rá válaszolni -
frankdrebin
csendes tag
tegnap jártam extreme digitalban,megnéztem az említett típust.XGA,és tényleg nem Color Shine,bár Asus honlap ír valami olyasmit hogy Color Shine csak XGA módban.
Láttam az A6VA-Q012-t is,ami elég megfogott,az tényleg Color Shine és 15.4''WXGA.Olvasva a 16:9 topicot,még nem tudtam eldönteni,melyik van neki több,előnye vagy hátránya -
frankdrebin
csendes tag
Hello!
Ha minden jól megy hamarosan én is Asus noti tulaj leszek.Választottam A3VC-5003, reményeim szerint 230ezer forintért újonnan hozzá tudok jutni.Asushoz méltóan elég sokfunkciós notebook, Pentium-M 1.73, 512 mega DDRII (533mhz),60 gigás HDD,DVD+-RW,15'' Color shine kijelző,X700/64megás videókari,8cellás Li akksi,Wireless lan,Webkamera,soros port,infra,firewire,kártyaolvasó,2.8kg. Szerintem elég sok mindent tud,ami pótolja hogy nem WXGA.Egyenlőre nem is vágyom rá
kérdéseim:
-van valakinek ez a típus?Szívesen meghallgatnám a tapasztalatokat róla.
-az x700/64 gondolom ezt jelenti,64 megás a kártya.64 mega elég gondolom hogy játékok középszinten fussanak rajta.Ez a 64 mega igény esetén kiegészülhet rendszermemóriával?Egyébként azzal biztatom magam 64 megás kártyán hátha gyorsabb elérésű memória van
Előre is köszi minden hozzászólást,véleményt,segítséget.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest