- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy esetleg tudja e valaki hogy asus f555la típusú laposhoz milyen méretű dokkoló (caddy) kell ha ssdre szeretném cserélni az optikai meghajtót? Bocs ha off nem találtam más helyet ahol meg tudnám kérdezni. Ahogy láttam van 9.5mm meg a 12.7mm viszont a 9.5-es valószínű machez jó csak.
Köszi előre is -
vagabor
aktív tag
Sziasztok, asus g56jr-hez win7 drivereket lehet találni valahol, vagy kénytelen leszek win8at rakni a gépre? Új masina, és csak win8 driverek vannak mindenhol..
-
vagabor
aktív tag
válasz
NTonee #20545 üzenetére
igen végül is mindegy milyen géped van, pár év és az is kevés lesz. Két éve még 660m is elég volt a legtöbb játékhoz fhd-ben, most már semmihez sem elég. Nem is szándékoztam kompromisszumok nélkül játszani ebben a felbontásban, az másik árkategória. Csak szerettem volna kicsit tovább kitolni a vga élettartamát, mivel összehasonlítva a 860m és 760m-et eléggé észrevehető a különbség, és manapság már minden gép 860m-mel jön ki.
-
vagabor
aktív tag
válasz
KisBundi #20538 üzenetére
CSeregép, így nem volt választásom, viszont ha a jövőbe nézek kicsit gyengének találom fhd-hez a 760m-et. msata-t meg nem értem, még a sok éves toshibámon is volt msata slot, nálam egy ssd meg egy tárhely már alap minden gépen. Kár hogy ezt az asusnál nem így gondolják.
NTonee, köszi
Esetleg ha valaki talál valami útmutatást arról hogy hogyan lehet eltávolítani az odd-t megköszönném. Keresgélek én is de eddig semmi. -
vagabor
aktív tag
Sziasztok, szintén g56jr-ről kérdeznék
mivel nem találtam neten sok mindent. Csak annyi érdekelne hogy van e benne msata bővítési lehetőség? Néztem egy képet a hátuljáról, de ott nem láttam a slotot. Köszi
-
vagabor
aktív tag
Tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest