Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly #38326 üzenetére
Szia. Engedd ezt el, hagyd fullon. Havonta 2x merítsd le meg töltsd fel teljesen. Hagyhatod töltőn amúgy.
Semmi baj nem lesz. Nézd meg így hogy mit csinál. -
teptep
senior tag
válasz
Lalikiraly #38326 üzenetére
A MyASUS Battery Health Charging alkalmazásban beállíthatod az akkutöltés üzemmódját:
1.) Full Capacity Mode
2.) Balanced Mode
3.) Maximum Lifespan Mode
Kiegyensúlyozott üzemmódban (Balanced Mode) leállítja a töltést, ha a töltöttség meghaladja a 80%-ot, és folytatja a töltést, ha 78% alatt van. Az 1-es pontban 100%-ra, a 3-asban pedig 60/58%-ra tölt. -
válasz
Lalikiraly #38282 üzenetére
Az még önmagában nem jelenti azt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36463 üzenetére
Lalikiraly megvagy még? ..és a gépezet? Remélem nem adtad el
Próbaképp beruháztam én is erre az Asus M3 TUF egérre, 6k volt az Aqua-ban. Gondoltam annyit megér ha még lyukrafutás akkor is. Meglepően jó kis műszer. A glide-ok szépen csúsznak, súlyra elfogadható, a glide-ok szép nagy felületen érintkeznek, az egér pontossága, is meglepően jó, sőt!! Most már használom jó pár hete, és a G102 után kellemes meglepetés
Görgőnek minimálisan. de nagyobb ellenállása van ami furcsa, de megszokható végülis. Főként asztali géphez használom, laptophoz ritkábban, de észrevettem, hogy nálam se fogadja el az AuraSync mint eszközt, pedig hivatalosan ennek konfigurálhatónak kellene lennie, rajta is van a dobozon ráadásul. Az egér W10 kompatibilis, ugye a rev2 az ami már W11 alapból, lehetséges ehhez van köze?! Passz, de igazából annyira nem hiányzik, hogy szinkronban villogjon, vagy ne villogjon, maga az egér működése patent. Ami érdekesség, hogy W11 asztalin bekötve kicsit később, felajánlotta az Armoury Crate program letöltését. Naná, hogy nem kellett, még mit nem. Igaz Asus alaplapom is lett, lehet belenézek egyszer, üsse kavics.
Természetesen már csak elvi kérdés miatt is, hiába hogy nem kell, az Aura Sync miatt indul egy: Kedves Asus
hátha unatkoznak ott bent a nyári szünetben.
A csomagolás már önmagában nagyon tetszett, tipikus "Asusosan" profi, és igényes!
A képek minősége miatt bocsi, gyenge fény mellett lőttem. Az egér képen sokkal nagyobbnak tűnik, mint élőben, kézben valójában.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Lalikiraly #36947 üzenetére
Mind ki lett probalva. A kulonfele varazslatok youtubrol, pendriverol driver telepites, a mobilos cucc. Es sajnos nem tudom jol csinaltak e. De ma viszik szervizbe. Koszonom a segitseget skacok!
-
válasz
Lalikiraly #36947 üzenetére
Pontosan
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36940 üzenetére
Igen, ezt írtam a 36927-ben is, meg részben ezt a 36936-ban is.
Ez mindíg működik.
Az a baj, hogy csokishurka kolléga is csak távsegítség, és ha a vonala túlvégén egy abszolút analfabéta ül (ezt nem sértésnek szánom, sajna ülhetne pl ott a feleségem is), akkor elég nyögvenyelős lesz a siker -
Csokishurka
őstag
válasz
Lalikiraly #36938 üzenetére
Biosban neztuk de nem talatunk semmi ilyen wlan dolgot. Ilyen network stack volt amit atraktunk enabledre. Az a baj hogy en is ilyen tavsegitseg vagyok szoval face manen probalok segiteni.
-
válasz
Lalikiraly #36918 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy alapból minden be van kapcsolva a BIOS-ban. ha ezt kikapcsolod, látni fogja a SSD-t, mehet fel a rendszer.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36912 üzenetére
Nem hüjeség, Mikulásbá jól mondja. Ha azt letiltod, nem kell driver.
-
azbest
félisten
válasz
ahogy már régebben is beszéltük, teljesen értelmetlen raid vezérlő módban használni egyetlen háttértárat. Csak a kompatibilitást rontja és hiba esetén a helyreállítást nehezíti.
Eredetileg szerverekhez találták ki, sok ssd egyidejű kezeléseére, nem is értem, hogy miért erőltetik laptopban. [link]
Plusz vdm módban lehet nem látja az ssd gyártó utility-je és nem tudja frissíteni a fw-jét.
Kivéve, ha intel optain gyorsító kártyával használsz hdd-t, akkor ajánlott. -
válasz
Biztos. Akkor én kérek bocsi. Nálam eddig minden új Asus gépem működött, amit telepítettem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36907 üzenetére
Akkor alap gyári telepítés kell
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36905 üzenetére
Nem lehetséges, hogy ez a funkció egy megfelelő eszköz csatlakoztatása után lesz aktív?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36893 üzenetére
Kíváncsian várom mire tudtok jutni. Reméljük lesz megoldás. Asus supportnak is megérhet egy üzenetet, hátha
Amúgy realtime hogyan tudom monitorozni hogy éppen melyiket terheli? MSI is elvileg ki kellene írja a VGA nevét de nálam nem írja, pedig legújabb. ALT + TAB nem jó mert rögtön vált.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36890 üzenetére
Ha a TeamViewer nem megy próbáljátok meg az AnyDesk-et, még telepíteni sem kell.
[link] -
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36849 üzenetére
Van amd-nel ultimate,mivel nekem is van es van hozza kapcsolo.Ha jol emlekszek,akkor ugy olvastam,hogy 2022-es modellektol van ez tamogatva.Neki valoszinu ezert nincs benne.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36871 üzenetére
Gyere privátba
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36866 üzenetére
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36863 üzenetére
Óóóó a kedves hang téma, arról még nem is beszéltem
Ott is van pár meglepetésem nektek
Az AMD-nél sem találok semmi hasznosat
Mi a baj az energiasémával? gondolom nagyon nagy a baj mi -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36861 üzenetére
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36851 üzenetére
Mostmár érted, hogy miért érzem úgy, hogy legszívesebben kibsznám az ablakon mint macskát szrni?
Megeszi az idegeimet rendesen.
Esküszöm már szégyenlek kérdést feltenni, azt hiszitek, hogy hlye vagyok
Bocsánat előre is.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36845 üzenetére
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36843 üzenetére
Armouryban hol lehet ezt beállítani?
a képernyőbeállításokban írja, hogy a TV -t az integrált gpu illesztőprogramja jeleníti meg.
Fixen nem a dedikált GPU-t használja a TV mint megjelenítő. -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36841 üzenetére
Értem mit mondasz, de én nem szeretném hogy az integralt kezelje a TV-t is. Sehogyse tudom átrakni a dedikáltra
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36829 üzenetére
Na szuper, örülök neki. Ez is megoldva. Kár lett volna futtatni vele potya köröket.
Nem nagyon látok újdonságokat amit a meglepetés erejével feltehetnénk tesztre hiába néztem körbe. -
válasz
Lalikiraly #36822 üzenetére
-
válasz
USB-s engem is érdekelne!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Szólj Marty-nak!
Hoz!
😉 -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36814 üzenetére
Szerintem a kamera is csal, mert élőben szemre nem látom. Kamerában is egész más.
Ablak animáció amikor letálcázod vissza tálcázod? Nálam az ablak animáció ki van kapcsolva ez az úsztatás, stb. Még régi Win7 berögződés, úgy gyorsabbnak tűnt.
Nálam ahogy megnyomom azonnal eltűnik az ablak.Mindjárt csatolom a fotót.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36811 üzenetére
Látni egy minimális eltérést valóban, de ez annyira minimális, hogy szerintem kár beadni. Maga a tökéletes kijelző többet ér (szvsz), mint a minimális eltérés nagyítóval.
Asszem értem a problémát, jobbra egy picit mintha el lenne forgatva. De ez szerintem annyira elenyészően minimális talán 1% dőlés sincs. Minden esetre lefotóztam az enyémet is hátha segít. Mindjárt csatolom mobilról. Én nem adnám be még
Igazából egy tökéletesen funkcionáló, masszív erős géped van. Jön megy megáll.
Szerintem minimális elenyészően kicsi a jelenség, de megértem ha zavar, de ez szvsz nem hiba
-
válasz
Lalikiraly #36811 üzenetére
Ja és amúgy a gyári rendszerrel amikor még elérhető volt a profil állítás a DTS ben, semmi változás nem volt. Ellőtte egy másik TUF gépnél a DASH nél akkora változás volt a DTS bekapcsolására, hogy ledobtam a hajam. Ez itt semmi. Kétszer újrarakva, legfrissebb BIOS, Myasus sem talál frissítést, illetve egy videókártya frissítés lenne, amit az intel is megtalál az Intel ARC, akármi. De nem települ fel semmi pénzért, csak hibával kiszáll és kész.
Továbbá ahogy csúszik le a képernyő panel alul középen kezd sárgásodni egy foltban.
-
válasz
Lalikiraly #36805 üzenetére
Nekem Androidon is megy az Armoury.
-
válasz
Lalikiraly #36801 üzenetére
Bocsi, már írni sem tudok...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36798 üzenetére
Hiszek neked
Akkor nálam marad az optimised, kapcsolja amikor kapcsolja. Amúgy nem lenne rossz egy gomb ami mindkettőt kapcsolja egyszerre Turbo+Ultimate ha kell a power.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36793 üzenetére
A játék az ok, azt vágom, de windowsban is ugyan ez a helyzet? ott se váltja le?
Ha 24/7 a dedikált megy akkor az nálam a melegedés miatt nem lesz jó. -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36780 üzenetére
Nekem azota semmi nem valtozott. Mindent megcsinaltam amit mondtatok. Már lassan ott tartok, hogy bánom a gamer laptopot.
a BIOS úgy kuka ahogy van, le vagy korlátozva.. csalódott vagyok nagyon..
szenvedek a játékokban.. kiadtam tavaly 460ezer forintot egy közepes laptopra ami egy minecraftra jó.. -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36768 üzenetére
2 hete telepítettem újra csórót..
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36766 üzenetére
Köszönöm. Mindenből a legfrissebb mint ahogy írtam... Én is folyamatosan kutatok
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36751 üzenetére
A prociról. Tegnap vettem észre, hogy a proci overclockolja magát folyamatosan, 4,2 Ghz-en és 83-88C-on pörgött üresjáratban is. Tegnap állítottam be az energiasémánál, hogy ne pörgesse magát csatolok képet:
Effekt Blur? Hol tudom ezeket megtalálni? Az Nvidia Control Panelemben is hiányzik rengeteg de rengeteg beállítás:
Mindenből a legfrissebb driver van fent.
GameReady Driver a legfrissebb, AMD Software: Adrenalin Edition legfrissebb, AC legfrissebb, MyAsus legfrisebb -
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36735 üzenetére
Hát oké. Most a távolból nem tudjuk mi a baj, de ezeken a lépéseken végig lehet menni, és nem kell hozzá pénz...
Csak majd soksok vizkikóla a bandának 😉 -
F4Zi
tag
válasz
Lalikiraly #36730 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36725 üzenetére
Az ugy eleg furan all.Ranezek mar majd en is az enyemre,sose figyeltem ezt
Esteleg meg a gaming notebook topikba kerdezra,akad par szakember. -
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36722 üzenetére
Van mar egy ideje.Engem egy ido utan zavart,hogy kobaszolt lesfol azt ki is kapcsoltam
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36707 üzenetére
"Az akksi kábelt én sem húzom le"
Pedig le kellene.
Ősrégi csotrogányoknál én sem foglakoztam vele, azok az atomvillanást is kibírják.
De ezeknél a zsenge újaknál, ahol már sokkal durvább tervezett elavulás van, mindig eszembe jut hogy akku kivét/lecsatolás után még egy powergomb megnyomás is hasznos lehet (teljes kisütés)...
A HDD-t nem féltem/sajnálom, de egy 40ezres SSD-t azért csakcsak... -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
AuraSync: Ahogy látom más F17 tulaj is jelzi ezt a problémát. Egy üzenetet megérhet a supportnak. Én biztos verném az asztalt. Ugyan úgy TUF széria, olyan nincs, hogy nem.
Lehet pont az M3 bugos? Mert kísértetiesen hasonló a szitu.#36645 Smithy87 (AC 130fps)
Egy teszt engem is érdekelne tényleg tudja e. Szerintem igen.
Igazából nem mai darab az secs.zs.
USB C töltés: Na igen, így már érthető. Nem mindenki gamer oldalról közelít -
Szabi2121
tag
válasz
Lalikiraly #36640 üzenetére
Köszönöm!
-
hematoma1
senior tag
válasz
Lalikiraly #36639 üzenetére
Köszi. De egyszer lejár a gari is.
-
válasz
Lalikiraly #36633 üzenetére
Forrasztott, bocs!!
-
Smithy87
senior tag
válasz
Lalikiraly #36617 üzenetére
Na tegnap néztem ki van kapcsolva ugye a HT az experienc ben beraktam a wisper módot felső csúszka középen fps counter 60 on. A gép AC-ben silent profilban. Így division 2 ben high beállításon 65 fok körül van minden. Ami pöpec mert halk is.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Lalikiraly #36617 üzenetére
őszintén fogalmam sincs
-
Smithy87
senior tag
válasz
Lalikiraly #36612 üzenetére
Nekem félóra mafia definitive után silentben 75-75 fok. Igaz enyém i7 12650 meg 3050 ti de tuf dash. Ja meg ki kapcsoltam a hyper threadinget mert nem vágok videót.
-
NoOne92
csendes tag
válasz
Lalikiraly #36603 üzenetére
Hát szépen nem is ment , mert sajnos egy év után volt egy ventis hibája (csapágyas lett). De azt gariba kicserélték. Azóta teljesen jó eddig még.
Látod, neked inteles van s ha játszol 80 fok alatt vagy. Nem tudom mivel játszol. De örülök neki, hogy neked nincs bajod a hővel.
Engem azért is zavar mert nehezebb használni úgy a készüléket. Értsd ezalatt h nem használok külső billentyűzet. (nem férnék el...)
Kopások nincsenek rajta, odafigyelek ráegyedül ami megkoszolódott vagy viseltes lett a gyári címke a touch pad mellett amin le van írva mi van a gépbe.
Te mikkel játszol?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36593 üzenetére
Minek vennéd lejjebb?
(akkuról használva hosszabb üzemidő, oké) De Te asztalon, konnektorról nyomod, nem? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36574 üzenetére
Ugyan nem dash gépem van, de megnézem kollégának a celsius értéket, kíváncsi vagyok. Nem akartam hülyeséget írni, de kb egy síkon mennek talán a gpu azért több mert a Ryzen elég szépen fenékbe billenti, mindent kihoz belőle szvsz.
USB
Nekem az még nagyon kell. Nálam még mindig sajnos ami gamer az legyen vezetékes, de arra amire én használom végülis....HDMI DP nálam is off nincs mire hova , és annyira jó a gyári kijelző, hogy (nekem) felesleges is. Egyedül a TypeC/Thunder ami nekem kakukktojás nemtudom mire/hogyan használni. Beszéltek a srácok typeC töltésről. Azt se tudom hova tenni, minek van akkor az akksi hozzá?
-
válasz
Lalikiraly #36558 üzenetére
Ilyen kis teljesítménynél nem is veszi észre.
-
válasz
Lalikiraly #36554 üzenetére
De ez egy celeron procis gép, 2400MHz ramokat kezel, akkor minek 3200-as. Értelme nincs. Ha jól tudom 1 slot van benne, és abból kell cserélni a 4GB ramot 8-ra, nincs forrasztott ram benne.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #36554 üzenetére
kértem a 3200 ast . De lehet benne cserélni ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36543 üzenetére
Nem ez volt beállítva? Minden esetre ezt is tedd fix 144-re.
Tehát indítsam el az AC profilt amit akarok, utána zárjam be az Armoury-t? Asszem így szoktam csinálni. Akkor azért nem tapasztaltam eddig semmi olyat amit írsz. Tegnap én is megvilágosodtam. Az Adobe template 4k volt amit leszedtem, és a pre-view is 4k-ban ment, azért hajtotta meg a gépet ennyire, levettem rögtön sokkal jobb lett. Mentségére legyen mondva vitte 4k-ban is, és nem kettő nem négy elem volt betéve hanem 25.....
Nem normális. -
Smithy87
senior tag
válasz
Lalikiraly #36543 üzenetére
AZ én Tufomon futó armoury val sem jelentkezik ez a hiba de grat a felfedezéshez. :
Mondjuk a használat sem nagyon jelentkezik rajta mostanában. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36524 üzenetére
Sokkal hosszabbra írtam meg (magamnak), és mindenről volt fotó, de mégis csak Asus topik, emiatt nem tettem be őket. Na meg nem akartam senkit megsérteni, mert érdekes a véleményem az agyon fényezett konkurenciás L betűvel kezdődő márkáról. Mini "tyúkszem" bekapcs gombok
, minimalista billentyűzet
, nyomkodva nem Asus szint, kijelző hát nem tudom. Nem vett meg kilóra. Érzésre az Asus modellek masszívabbak. Zsanérok szintén. Hátlap hűtés kivágások. Nyilván természetesen fél óra nyomogatásból, tapizásból, nézegetésből nem lehet leszűrni egy adott terméket, de másfél éve nyomkodom a TUF-ot, minimális viszonyítási alapom azért van. Most is itt van nálam melóba, gyönyörűen dolgozik
Armoury:
Váltottam most kék/zöldre, nagyon adja.
Nézegetem a háttereket is, egyre jobbakat találok. Tudod nulláról kezdeni az Armoury-t még pedig az AC uninstallerrel. Megkeresem neked ha gondolod. Nekem az bevált.Egy komolyabb Wireless egér lehet engem is érdekelne. Kényelmesebb, függetlenül attól, hogy nálam is a gamer egér az vezetékes volt mindig is. Epic Games oldalát majd figyeld ünnepek tájékán mert rengeteg játékot szórnak ki ingyen minden évbe.
Én az alvó módot pont ma kapcsoltam ki, nekem nem kell, engem csak idegesít. Nálam tökéletesen elalszik (fentebb írták, hogy volt akinél nem). Néha felvillan a bill, hogy helló itt vagyok, azt nem értettem miért. Fogtam magam ma kilőttem minden energy saving beállítást. Teljesítmény mód ON (W11) gyári, és power saving lehetőségek OFF. Teljesen felesleges, nem én fogom megmenteni a földet, és amikor kell, akkor igenis álljon készen rendelkezésre a komplett gép erőforrása. Amikor nem kell szépen visszahül , kijelzőt kikapcsolja, dedikált gpu-t kikapcsolja, minimalistán fogyaszt. Még a bill világítást se használom, mert külsőn gépelek.
Szerk:
Mögötte a céges nagy monitor. Innen látszik mekkora ez a 17-esJó döntés volt.
Ja igen, 600 ablak nyitva, mellette videót vágok adobe pro, töltök le, megy a youtube, frissít a steam, megy az AC stb . Szeme se rezzen. Imádom. -
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36517 üzenetére
Na ezt nem tudtam
Akkor lehet ezert nem megy neked.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36515 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36512 üzenetére
Most meg probalgattam.Bluetooth-on kapcsolodva 3-bol 3x elsore belep qr kodal.A felhasznalos bejelentkezes az teljesen rossz.Arra kuldtem egy hibajelentest.Wifi halozatot majd 2 het mulva tudom kiprobalni.Az a zavaro,hogy egy belepes utan nem marad minden ugy,hiaba is vagy folyamatosan racsatlakozva a laptopra,ha bezarod az appot a mobilon,lehet elorol kezdeni,ugye ezt valtana ki a felhasznaloi fiok.Igy qr kodal szerencsetlenkedni meg semmi ertelme,mivel akkor nyilvan ott van a gep elottunk.Van egy rog bluetooth-os fulhallgatom azt tokelenesen mukodik a telefonos app-al ott a device ful alatt elerheto minden beallitas hozza.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36512 üzenetére
Olvastam,hogy nem olvassa be.Nekem azert,mert homalyosan latja a kamera,par tavolitas majd kozelites utan sikerul.Bar ez inkabb mobil gond.Apple 14 pro max az app 5.4.1-es verzio.
Nem szoktam hasznalni igy,csak neha, de eddig siman mukodott.
Az armoury 5.4.10 -
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36510 üzenetére
-
válasz
Lalikiraly #36488 üzenetére
Minek visszaküldeni, biosban van egér, driver kell neki.
-
Bohus84
tag
válasz
Köszi kedves vagy, lehet élek vele. A bios frissítés windowson keresztül egyébként bejött részben, ugyanis azóta elérem a biost. Ott be van kapcsolva a touchpad sőt a biosban működik is. Windowsban továbbra sem. Eszközkezelőben látok több ismeretlen eszközt amivel nem tudok mit kezdeni. Eltávolítom, újraindítok és ugyanúgy ismeretlen. Drivert szedtem le Asus oldalról, végigmegy a telepítő de továbbra sem látom eszközök között. Ma este lesz még időm próbálkozok ha nem megy megköszönöm a segítséget.
A gép amúgy nem az enyém, segíteni akartam egy idős, beteg bácsinak aki csak netezni akar. Nem is tettem fel semmit csak egy böngészőt, de ennyit még nem kínlódtam géppel. -
cs.zs.
veterán
válasz
Van rá 2 hete.
Nem kell kapkodni, addig simán meglesz
😉 -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36469 üzenetére
Nem tudod (tudjátok) véletlenül, hogy ezek a gépek képesek vezeték nélkül csatlakozni pl okostévéhez? Mert adódott a lehetőség , hogy filmeznék róla, de én biztos nem fogok HDMI kábeleket húzgálni csak emiatt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36469 üzenetére
-
válasz
Lalikiraly #36467 üzenetére
Hali.
Hat az Armoury app az utóbbi időben csak 1 csillagot kap mindenkitől. Esze ágában sincs működni.
4k feletti yt már talán fölösleges. A proci terhelés ilyesmibe nulla. Nem mintha jatékok alatt halálra küzdené magát. A videóvagás jobban eszi.
A hőfokokra jobban figyelek majd.
Forza Horizonnal akarok jatszani mindenképpem, de majd meg kell venni. Bar a Fortnite és a GTA V is akcióba ingyé lett meg.
A vilagítas szinkronizalásra rákérdezek. Lehet csak szoft hiba. Az asztali Armoury sem a csúcsok csúcsa, de a jobbak közül való.
Aura wallpaperrel még csak ismerkedek.
Aksi nekem 80% ra van korlátozva. Viszont siman hagyja magát 0 ra merülni. Fura. De majd figyelek rá.
A bechmarkok szerintem is a kutyat sem érdeklik már.
Video render és jaték teszt. A többi a múlt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36466 üzenetére
Ezen csodálkozom mert ugyan úgy TUF az F17 ez meg A17, mennie kellene. Regisztrálva van a gép AC-ben? Be is vagy jelentkezve? Azt néztem teljesen hasonló a szériánk.
Frissült mostanában az AC nálad? Ha nem akkor weboldalról szedd le az újat.Az akksi üzemidőről annyit mondanék, hogy nulla ciklus van az akksiban azaz egyszer sem merült még le
Nálam is 60% , néha le szoktam menni 15-20ig aztán vissza. Olyankor felez minden erőforrást.
AC (ArmouryCrate) nálam működik az app, teszi a dolgát. Egyszerűen azért untam meg, mert állandóan össze kellett szinkronizálni. Ezt szoftveresen nem tartana sokba, hogy megjegyezze, amikor egy BT-s füles, Controller, Soundbar is tudja. Kapcsolom csatlakozik, nem rakétatudomány pedig.
4k Youtube-ig tökre elég
Adjál neki egy 8k teszt videót, röhögve elfogja vinni az igpu is. Igaz nálad nem tudom pontosan melyik van benne. Mindjárt megnézem, remélem nem lövök mellé.Szintén Game és videóvágás, DC meeting haverokkal.
Azért van élet a GTA V és a Forti mellett is, tesztelhetnénk ezt aztNo nem a Heaven és egyéb e-penis tesztekre gondolok amikor méregetjük a pontokat, mert senkit nem érdekel.
Hűtésről és hőfokokról nem beszéltél egyáltalán, azt nem is figyeled?
HWmonitor, CoreTemp, vagy MSI After, semmi nincs fent?Mondjuk ameddig nem hajtod meg addig talán nincs értelme, de ha igen azért egy hűtőpadot tennék alá. (Jön a nyár)
Remélem lesz megoldás az AuraSync-re , Asus supportnak megérhet egy kérdést, annak mennie kell. Nincs olyan oka amiért ne. Az Aura wallpaper az biztosan megy azt próbáltam. Összehangolja a bill RGB-t az Aura háttérképpel, már amennyire tudja, mert nem gombonkénti külön RGB ugye.
Nyugodtabb munkahely, több szabadidő stb, stb.
Erről azt hiszem már volt szó korábban. Lekopogom gyakorlatilag sorozatozni, és videót vágni, (gamelni) megyek be munkahelyre, kicsit néha azért dolgozni is. Ugyan kevesebb pénzért, de inkább mint a 10-12 óra robot amire az egészségem is ráment ameddig észbe nem kaptam. A szabadidő, és a nyugodt munkakörülmény aranyat ér. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Igen , végre egy hasonló fanatik
Kedden viszem én is építem tovább a valheimben a viking házamat, és vágok videót is előre (privát projekt) elképesztő időket spórol így nekem a gép, ami gyak megfizethetetlen.
Én fülesben HyperX Cloud (plüss) párnák vonalból nem szívesen engedek, de kíváncsi vagyok a TUF-os fülesre! Azt hiszem ami ezt tudja az az AuraSync, egybe hangolja a hátteret, billentyűzetet, és a kiegészítőket is. Ott van eszközhozzáadás is.
Nekem nincs TUF egerem, emiatt csak tippelek. Egérnek utána nézek az érdekelne, kis egérke kellene, mert nincs lapát kezem. Van az a lyukacsos verzió azt is néztem.Egy kis szőrszálhasogatás:
Nálad balra fent az akksi csatlakozó , sokkal kényelmesebb mint nálam középen. Id**ots , hogy lehet oda középre betenni egy battery csatit? Belement 299 óra a fejlesztésbe a 300-iknál már nem maradt ötlet? Az Asus logó alatti 4db led viszont jobban néz ki mint az A17-esenAmikor csak a fenti kettő ég, olyan mint egy morcos szem
Kicsit Rogos beütés. Egy Gigabit Lan plusszban elfért volna frontban, ha az asztalod úgy adja ki, hogy kényelmesebb.. Fényerő több mint elég, nekem munkában 70-75-80 és még így is sok!A négy csavar design, hogy csúnya kicsit szíven csapott
de természetesen ízlések és pofonok. Akkor még ezt a négy csavar design-t tolták '22-ben.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36461 üzenetére
Király a cucc! Nem csak a design komoly, hanem a teljesítmény is. Mondtam neked, hogy komoly lesz :D Használd egészséggel.
"Külső hang nem egy.."
Azért a Dolby-t konfigold be (ha még nincs), ez rengeteget dob rajta. De mondjuk én fülessel tolom. De említetted hogy filmre van állítva akkor be van."TouchPad"
Igazából külső egér úgy is jön, én az első zsírpacánál frászt kaptam. (Tudom használati tárgy), de én melóba kötöm rá a külső bill-t és az egeret. Plussz egy USB elfért volna igazán, mert a hűtést külön kell konnektorba dugnom emiatt. De nem lényeg, harmadrangú probléma.Ár/érték/Összeszerelési minőség
Nagyon jó kis gép ez ahogy videóba is mondod, nem szabad lebecsülni sem a proci, sem a dgpu erejét. Melóba nálam mindenki megcsodálja pedig 1M környékén van a mac a hóna alatt. Ennyit erről design, stílus, massziv komoly felépítés! Háromszor annyit fizetett ki a gépért amit vett, mégis az enyémet nézegetné.Szedtem én is szét, egy masszív komoly cucc az egész. Zsanérokat nézted? Brutál. Nem nyeklik nem nyaklik, nem recseg. Össze van rakva, ennyi. Nekem komoly művelet volt megbontani a házat. Súlyát nem kérdeztem, asszem nálam 2,6 néhol kicsit sok, de megvan neki bocsájtva Ja és a 17 coll egy nagyon okos döntés volt.
Gaming/Vágás
A FHD az ereje ezeknek a gépeknek. RTX gpu, FHD 60 nincs kérdés.
Videóvágás nálam is gyönyör, ok a Ryzen ebben karmester.
El is várom tőle."Bill/lenyomás"
Pazar a bill, én azt imádom a legjobban zsír pacák ide zsír pacák oda. Egyedül melóban egy korábbi Dell G15 tudta ezt űberelni azt imádom nyomkodni az egy álom, de az Asus TUF bill is nagyon kellemes. Mac-es nyomogatás után (ami sokkal több lóvé) nekem a TUF a nyerő, de ízlések és pofonok persze."UnBoxing"
Telibe végignéztem a kicsomagolást, újra átéltem én is az élményt."W11"
Azért korrekt nem? Elmondom hogy a szürke importos cd keys és társain kívül, ha pl egy SoftDirect-be bemész 50k környékén van az OEM W11. Úgy hogy ezt szépen le is vonhatjuk a vételárból. Ennyit spóroltál a hivatalos licencen. ---------> W12
Én a + 8GB memóriát a W11-et összeadtam akkori piaci áron kb 70-75k amire kijött.
Ezeket nem kellett megvennem a gépbe akkoriban. -
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36458 üzenetére
win 11-nél akku ikonra jobbklikk, és ott vannak a teljesítmény-profilok.
Előfordulhat, hogy akkus üzemmódban a legerősebb nem választható. -
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36458 üzenetére
Nekem van,mondjuk ezen a rog-on van 5 dedikalt gomb,amivel ugyan azokat a teljesitmeny profilokat lehet valtogatni ami az armouryban van Fn+M5 parossal.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36449 üzenetére
a 36400-as hsz-ben lévő támogató linkek meg arra utalnak, hogy azért van katyvasz, mert nem jók a driverek...
Attila..!!!
Intel driver és support assistant megvan ?? -
azbest
félisten
válasz
Lalikiraly #36437 üzenetére
" Vagy ugyanolyat ami forrasztva van"
vivobook S nél nekem nincs spd/nem kiolvasható a forrasztottnál
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36437 üzenetére
Minél kisebb CL érték csak akkor jó, ha egyformák, párban vannak. Neki pont fordított a helyzet, az utólagosnál minél nagyobb kell. De nem ez a gond, mert maradt a freki 1600.
Ha a CL-ek nem egyeznek, akkor a memóriavezérlő (ez maga a proci) elkezdi csökkenteni, és megkeresi a legnagyobb felvehető közös frekit, közös késleltetéssel. De itt ez jól megy.1Rx16 1Rx8 2Rx8 dologra gondolok én, illetve hogy a proci ezt nem jól kezeli le. De ez is csak egy kósza tipp.
Ahhoz kellene egy windows-szaki, hogy megmondja, hol lehet azt megnézni, hogy milyen hardver számára van befoglalva, és azt hol lehet kikapcsolni.
Ha a GPU foglalná, az látszana, annyival nagyobb lenne ő maga. Itt ez sincs...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36395 üzenetére
Hali Lali Papi
Bocsánat a csúszás miatt az elmúlt 2 napot meg kellett húzni melóba. Dolgozni kellett bakker. Láttál már ilyet? Én még nem. Na m1 holnap viszek már gépet, tesztelhetünk ha van kedved ezt azt hogy milyen a 2050. Nem muszáj
Itt a TDP/TGP amit kérdeztél: (stands for Total Graphics Power)
Monitor Hz akkor éles ha rajta van a sárga, de érdekes hogy ott a hotkey-ek mellett volt eddig Hz állítás most nincs ott. Kivették.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Lalikiraly #36425 üzenetére
akkor nem tudom az enyémmel mi lesz, kb fél éves már. hogy lehettem ekkora marha, már az első órában is kékhalálozott, amikor SEMMI nem volt még rajta..
dehát időm se volt rá 72 órán belül, nem hogy kitapasztalni.
majd lesz valahogy. köszönöm a sok infót -
dobobazsy
őstag
válasz
Lalikiraly #36423 üzenetére
annyit had kérdezzek már, hogy hogy sikerült másikra cserélni? eladtad gari után, vagy más fajtát kaptál? nekem is adhatnának inkább egy valami kevésbé bajos szériából valót
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36356 üzenetére
Üdv újra a klubban
..de ezt már remélem nem adod el
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36378 üzenetére
Beírod a gugliba hogy
Asus FX706H RTX2050 full specs,
és elvisz a gyártó honlapjára, és magad is láthatod hogy 55W +15 Boost
-
Smithy87
senior tag
válasz
Lalikiraly #36373 üzenetére
Ez az rtx 2050 es változat? Valami jó féle tesztet majd látunk róla? Hány wattos ebben?
-
válasz
Lalikiraly #36364 üzenetére
Nem csak a mobilos a hulladék, az az egész ahogy van. Majd rájössz te is.
Én már rég likvidáltam a gépemről. -
dobobazsy
őstag
válasz
Lalikiraly #36361 üzenetére
mutatja a biosban a boot menüben a pendriveot, de rákattintok és nem bootolja be.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Lalikiraly #36297 üzenetére
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly #36358 üzenetére
-
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly #36343 üzenetére
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly #36338 üzenetére
Keresem de nem talalom hol lehet at kapcsolni
neten kerestem es valami iGPU kell OFF-ra rakni de nekem ilyen nincs.
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly #36333 üzenetére
Asztaliként szuperál a laptop szóval akkor ebből MUX lesz
Remélem egyszerű a letiltás, honnan tudom letölteni ezt a programot?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36333 üzenetére
A legtöbb laptopban 3 energia-mód van, a takarékos, az auto/kiegyensúlyozott, és a max kakaó. Akkuról nem is szokott lenni padlógázas mód, így akkuról játszani már eleve értelmetlen. Max egy aknakeresőt
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly #36326 üzenetére
Olyatt nem lehet beallitani fixen,hogy minden jatekot dedikaltal inditson el?
-
válasz
Lalikiraly #36320 üzenetére
Nem, BIOS, Advanced fül, majdnem legalul VMD Setup, állítsd disable-re.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36315 üzenetére
Lehet, persze.
Írta, hogy a 12-ből 2-3-at használ, de azt nem írta, hogy "miből".
2GB Integrált + 10GB dedikált?
Vagy az a dedikált már önmagában is 12?
Mindegy, hátha így jobb lesz. -
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly #36305 üzenetére
16 gb. 2x8 gb-s modul, 3200 mhz-n ha jól emlékszem.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly #36303 üzenetére
17 collos, Ryzen 7 4800H proci, 3050 gpu. Használtan vettem, újban elég drágák még mindig sajnos.
Oksi, kivi vagyok rá.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly #36301 üzenetére
Igen, 17-es az enyém is, bár külső monitorral használom a legtöbbször. Lehet, hogy várnom kellett volna picit, vagy elég lett volna a 15,6-os kijelző, de egy 3060-os modellt kellett volna vennem.
GTA V-öt még nem próbáltam, de lehet felteszem. Wow classicot viszi simán, az új cod viszont megizzasztja rendesen, mennek a ventik durván. 80 fps körül tud cod alatt ha jól emlékszem, de egyszer játszottam eddig csak vele próbaképpen egy gyors meccset.
Kövire lehet veszek majd egy Lenovo Legiont 3060-tal vagy esetleg valamelyik 4000-es gpuval, bár többnyire munkára használom a masinát, arra meg egész jó.
Meg ez a rog strix nekem nagyon tetszik külsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest