- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szesz
tag
válasz
polgi803 #1842 üzenetére
ezzel az a gond, hogy nem fog elférni alatta a memória (corsair vengeance). vagy igen?
Prolimatech Megahalems Rev.C ezzel a hűtővel és 14es ventivel labdába lehet rúgni? -
bluobluo75
őstag
válasz
polgi803 #1352 üzenetére
Na ennek örülök ha végül jó lett!
Köszi, hogy megírtad!
Használd egészséggel!
Én még a cpu hűtőn agyalok melyik legyen, mert még nem dőlt el
vagy a Thermalright HR-02, vagy az Alpenföhn Brocken
Ha még vannak észrevételeid a lappal kapcsolatban akkor írd meg, szivesen várom!!
Érdekel minden újítás! -
Ottó58
senior tag
válasz
polgi803 #904 üzenetére
ASRock Z77 Pro4-ben így is működött az i3, és nem volt benne a proci támogattotsági listáján.
-
Ottó58
senior tag
válasz
polgi803 #900 üzenetére
GYÁRTÓI garancia 3év.[link]
Egyik helyen 2év,
másik helyen 3év, de itt ideírták: gyári garancia.
Több mint 10 éve ASRock alaplappal vettem 462procival gépet a mai napig működik, (netezésre) ezután én is váltogattam, volt Abit, MSI, sokszor Gigabyte, és már azóta több ASRock lapom is, de még egy ASRock sem hagyott cserben. Igaz MSI-t még aznap visszavittem egy kiskerbe, mert tényleg hibásat kaptam, Gigabyte lapot garanciásan cserélnem kellett, talán P35 volt, valami a VGA foglalatnál nem volt rendben.
Szóval van akinek nem jött be az ASRock és ugye a rémhír, hogy rosszak előbb terjed, mint a jó, s mindenben kifoghatsz hibás darabot, bármit veszel benne van a rizikó.
Volt, hogy a Gigabyte lap sem indult, csak ha módosítottam a BIOS-t, a mostaninál is állítani kellett, de nem hiszem, hogy ez olyan nagy baj lenne!
Ezelőtt P67 volt, az Etron vezérlő miatt húzták le, de én nem használtam és tökéletesen működött, és ott is ahová eladtam. Azért maradtam az ASRocknál, mert 1. olcsóbb, 2. alaplapi csatlakozók száma ezen volt a több, ami nekem kellett, mint a más márkájú, azonos árú lapoknál. 3. Ivy miatt, nem akartam a BIOS-okkal vesződni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest