- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6769 üzenetére
A windowsra gondolsz? Nem tudom, lehet..
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6766 üzenetére
Én sem szerencsére
Ha a legújabbat szeretnéd, akkor a Realtek honlapjáról szedd le a legfrissebbet. [link]Nem vagyok egy Genius fan. Nekem az HF5000 van de a kínai erősítője, meg az újan is recsegő potijai nem túl meggyőzők. Viszont jó áron volt.
-
Mans20
addikt
válasz
bluobluo75 #6766 üzenetére
Én kerestem a 898-hoz de csak régit találtam,szerintem tedd fel azt ami az asrock oldalán van,lényeg hogy hogy legyen hang.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6763 üzenetére
Gondolhatod, hogy jobb, szebb, tisztább hangja van egy olyan hangkarinak ami önmagában annyiba kerül mint az egész alaplapod
ideiglenesen megteszi, bár nem biztos, hogy ezen a hangfalszetten meghallod a különbséget. Nem fikázni akarom a Geniusod, nekem is hasonló van SB audigyvel.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6738 üzenetére
Rámész a beállításokra és ott találsz egy "kizárási lista" menüpontot. Ott hozzáadod a VGA-t, így annak a driverét nem fogja ellenőrizni/telepíteni, neked kell.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6736 üzenetére
Szerintem nem mert a legujabbat teszi fel. De tiltsd le, hogy a catalystot frissitse es tedd fel te a szukseges drivert a vga-hoz.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6733 üzenetére
Én win telepítéskor sem szoktam már driver csomagokat telepíteni. Ezt ráeresztem aztán kész.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6729 üzenetére
Régóta használom ezt a programot, mindent frissítek vele amit megtalál.
Megbízható!Mielőtt ráereszted a driverekre, készíts vele backupot a meglevőkről.
-
Joke7773
tag
válasz
bluobluo75 #6729 üzenetére
Szia
Nyugodtan frissítheted ,én is szoktam használni nem lesz vele gond
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6363 üzenetére
Nem ismerem az asrock fele verziot, en meg vagy 10 evvel ezelott hasznaltam az "os" cfosspeedet mint onallo termeket a ping javitasara. Abban lehett valtoztatni a megjelenes modjat es az inditaset is.
A helyedben leszednem az asrock fele verziot es feltennem az eredeti programot, az nincs buheralva. Bar fizetos de ez megoldhato..
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6361 üzenetére
Próbáld meg az msconfig-ban letiltani az indulását.
-
Gabás
addikt
válasz
bluobluo75 #6359 üzenetére
a helyi (jobb kattintással elérhető) menüben keresd meg az Ablak bezárása vagy hasonló elnevezésű menüpontot, valószínűleg az adapter nevéből nyílik
-
Gabás
addikt
válasz
bluobluo75 #6345 üzenetére
gondolom, ugyanúgy, mint a cfosspeednél: jobbkatt az ikonra, Window Settings, Auto Show
Kiki18: persze hogy van
-
válasz
bluobluo75 #6345 üzenetére
Úgy,hogy letelepíted. XFastLan-nak nevezik,vezérlőpultnál ki tudod törölni.Gyakorlati haszna nincs,sőt.
-
Coolmat
őstag
válasz
bluobluo75 #1544 üzenetére
Azért próbállak rábeszélni az I5-re, mert bőségesen kihajtja ezeket a videókártyákat (kivéve a 2-4 GPU-s szörnyeket), 4-5 év múlva pedig az I7-el sem mész sokkal többre mint az I5-el, de legalább a videókártyád hosszabb ideig elég lesz.
Nem kell rettegni ettől az UEFI-től, ugyanúgy kell belépni a beállításaiba (bekapcsolod a gépet és nyomod veszettül a DEL gombot), annyi a különbség hogy szép ízlésesen néz ki, és egérrel is lehet kezelni, minden másban ugyanazok a lehetőségek vannak mint egy régimódi BIOS esetén. -
Coolmat
őstag
válasz
bluobluo75 #1541 üzenetére
Az UEFI gyakorlatilag a BIOS továbbfejlesztése (pl. 2,2TB-nál nagyobb HDD-k kezelése, grafikus beállító felület, meg még sok apróság) nincs olyan hogy ezt vagy azt választod, az új lapokon már mind UEFI van. A konfigodhoz annyit fűznék hozzá hogy brutális lesz, viszont ha kimondottan játékra lesz, akkor elég lenne egy I5-ös proci pl. 3570K (az I7 8 szálát nem használják ki a játékok), és akkor beleférhet egy ütősebb VGA pl. HD7950.
-
c41r0^
őstag
válasz
bluobluo75 #1536 üzenetére
tedd fel a legújabb UEFI-t, a 2.3-at, tegnap jött ki
1. Update CPU code.
2. Modify CPU load line calibration behavior. - na ha nem írok nekik, akkor ez a bug benne maradt volnatalmam - "a CHA_1 re szeretném de az pwm es ott ne mtudok rajta semmit állítani" pont, hogy a PWM-es csatlakozókat tudod még jobban testreszabni az UEFI-ben a 3 pinesekhez képest, mivel hőfok target és level is rendelhető hozzá, míg a 3 pineshez csak level rendelhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest