- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
Manitou #1805 üzenetére
Nekem meg meglepetés volt,mert semmi bajom vele...még tuningban is ott volt a toppon nálam...nekem is azt javasolták,hogy a dvd-jéről mindent rakjak fel...BIOS frissítés megvolt?nem olvastam feljebb...én azzal kezdtem...2.1-es BIOS van nálam jelenleg,de lehet majd frissítek még...
-
polgi803
őstag
Sziasztok! Az alaplapon a 9A hibakód az mi? még a BIOS-ig se tudok bejutni...
-
polgi803
őstag
Na kérem...egy Asrock Z77 Extreme 4-el jelentkezem a táborba...Minden klafa vele...a venti vezérlés kicsit macerás volt,de az IGP pl problémamentesen üzemel...BIOS frissítés szintúgy...amit észrevettem és meglepő volt 2 dolog...amúgy nagyon tetszett és elismerésem a lap, vagy nem tudom mi fel,de az előző lapomnál nem volt így...1. a rendszer felállása gyorsabb volt sokkal mint az Asus P8P67-es lapomnál...nem tudom minek köszönhető,(nincs SSD-m) de elégedettséggel nyugtáztam...a a másik...mikor indítottam a gépet..mondom Win7 install, semmi kedvem hozzá...de ez van...és lám felállt az előző lappal felrakott rendszer...persze installálnom kellett az alaplapi cuccokat (én mindent felraktam amit csak akart a CD) ,de meglepődtem,hogy nem kellett újra raknom megint a win7-et...szóval eddig IGENCSAK MEGLEPETT EZ AZ ASROCK lap...szó ami szó igencsak félve mertem belevágni,de ezen igencsak megdöbbentem...szóval én ajánlom,pedig én igencsak kritikus vagyok egy betonstabil lap után...
Ja és külön köszönet Coolmat kollégának a szájba rágós instrukciókért BIOS Update, meg ventivezérlés, és BIOS beállításért...
-
polgi803
őstag
Le tudná valaki írni, hogy miután összeraktam a gépet, amiben az alaplap egy Asrock Z77 Extreme 4,hogy mit állítsak a BIOS-ban? Jelenleg anyagi csődbe kerültem
váratlanul,ezért egyenlőre gyári ventivel fog menni a 2600K-m és nem lesz külön VGA, tehát IGP fog üzemelni egyenlőre...még annyi,hogy egy Sata2-es winyo üzemel benne...tehát SSD egyenlőre nem...A ramok Corsair Vengeance magas 1600-as 2x4 giga CL9. Talán ennyi ami most fontos lehet...szóval megköszönném, ha részletezné valaki a fontos BIOS beállításokat,hogy ez,ahogy leírtam akadálymentesen menjen egyenlőre,amíg Upgrade-elni nem lesz módomban...azért kérdem mert még életemben nem volt Asrock lapom és tök nulla vagyok belőle...Ha kell BIOS-t is frissíteni azt meg pláne szájbarágósan írja le valaki,mert nem kéne elcsesznem a lapot...Szóval ha valaki megtenné, hogy leírja részletesen mit állítsak pontosan és mire,miket kell majd letöltenem és honnan stb,azt megköszönném...
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Akkor gondolkodom rajta...Amiben eddig nem csalódtam, az az Asus...de frankók az Asrock-ok is,ha tényleg nincs vele baj...csak rizikós kicsit...jó van rá gari, de nem lenne kedvem nagyon cserélgetni a lapokat...de azért furdal nagyon a kiváncsiság...meglátom még...nem szólva,hogy gyönyörű lapok!
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
A kérdésemre őszinte választ várnék!!! Ne legyetek elfogultak lécci....a kérdésem a következő...készülök lapot váltani,de nem tudom milyet...ez a Z77 EX 4 felkeltette az érdeklődésemet...szóval a kérdés az,hogy sok hiba van még mindig az Asrock lapokkal,vagy már kevesebb, mert a PH-n is eleget olvasok hogy nem jó,meg gariból visszaadott lapokat árulnak...merhetek venni ilyet? És ami még fontosabb megadják a 3 év garit?Mert annyira beharangozták és az Ipon-on pl 1 évet adnak,meg sok helyen 2-őt...
Plussz, van-e BIOS-os gubanc,meg hardveres,meg tuning...ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest