- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Smart Connect : "A Smart Connect nevű megoldás alvó üzemmódban figyeli azokat az alkalmazásokat és webes szolgáltatásokat, melyekbe be vagyunk jelentkezve (például egy e-mail kliens, vagy egy böngészőben megnyitott Facebook/Twitter oldalt). Az ilyen állapotban letöltött információkat akkor is meg tudjuk tekinteni, ha távollétünkkor az internetkapcsolat megszakadt."
A funkciót az UEFI-ben lehet tiltani/engedélyezni a Rapid Start-al együtt.
Nálam tiltva van mindkettő és így értelemszerűen driver sincsen hozzájuk telepítve, mert nincs szükségem ilyesmire, de az USB portokra ez nincs hatással. -
adam432
tag
Számításaim szerint az alap feszültség az én procimnál olyan 1.24V körül lehet (jelenleg -0.08V az offset, és cpu-z szerint terhelés alatt 1.16V-ot kap)
De ha nem csak én csináltam eszerint, akkor remélhetőleg nem rontottam el semmitEgyébként nemrég frissítettem 2.8-as uefi-ra... nem mintha bármi jobb lenne, mint a régi 1.8-assal, de reményeim szerint stabilabb lesz minden.
-
Cink_Elek
tag
Nem témába vágó dolog de megjegyzem...
Ha pld.foglalat problémátok van vagy más keressetek meg hátha tudok segíteni!
Hirdetésem! -
nexus1026
csendes tag
Értem, köszönöm a választ, lebeszéltél róla.
Csak gondoltam biztos jó, ha a legújabb verzió van fent, lehet gyorsabb lesz, stabilabb, vagy ilyesmi. Engem az ilyen érdekelt, hogy: "Improve CPU core", meg "stabiliti/compatible improve", de ezek szerint semmi értelme. Köszi még egyszer!
-
imrufo
tag
Hali!
Tutibiztos minden jól van összedugva?
Csak mert hasonló a konfigunk, és ugyanezzel a házzal nálam semmi hiba.
Ha kikapcsolom, ha resetelem, ha bios-ból kikapcs vagy reset, ha alaplapi kikapcs vagy reset, vagy bios-ból alaplapi kikapcs vagy reset, nálam mindig működik a bekapcsoló gomb, és simán indul a gép. Mindig AA van a kijelzőn, ami ha jól tudom a hibátlan működést jelzi... -
Flashget
félisten
Ez a ház van nekem is és néha nagyon ritkán nálam is rájön, hogy nem kapcsol be.
Ilyenkor leszedem az előlapot pár fújás tűdőból, vissza az előlep és müxik. De lehet ugyanezt érném el ha egy 5 kilós samuval fenyegetném vagy az Armageddon c. filmből az ismert jelenet.
Valszeg por miatt csinálja. -
Kernel
nagyúr
Szerintem legegyszerűbb az UEFI Internetről frissítés, mert az még annyi előkészületet sem igényel, hogy kikeressük a honlapon a letöltést és kicsomagoljuk valamelyik meghajtóra, illetve pendrive-ra.
Ettől függetlenül azért nyugodtabb vagyok, ha előkészítem külön is a fájlt, mert szünetmentesem nincs, viszont probléma esetén USB-ről állítólag vakon is lehet szépíteni egy elrontott frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest