- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ST05
őstag
válasz
#59070464 #5362 üzenetére
-xfast ram pedig pont hasznos, ha ssd-d van ( én ezt hiányolom miota nem asrockon vagyok)
-sata3-nak szintén nem árt az asmedia drivere, hogy tisztességesen dolgozhasson
-az XTU tartalmaz egy hasznos energiakimélő "gombot"
én szerettem a cfosspeed-et is (xfastlan) tetszett, hogy kijelzi a net használatot,
és online játéknál javithat a válaszidőn, nekem semmi problémám nem volt vele,
hallottam olyan valakit is, aki meg is vette ezt a progit, annyira "hitt" benne -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
#59070464 #5362 üzenetére
Így is, úgy is gyors lesz de azért a driver kell hozzá úgy találták ki gyárilag.
Nyilván a sebességnél sok mindent nem fogsz észrevenni ,mert csak ámítás a por népnek leginkább bár bizonyos esetekben nem használja ki rendesen az usb eszközöket .
Viszont az X-fast lan amit én nem ajánlok!
Nekem jó sok galibát csinált az internettel és a vicces része ,hogy leginkább emiatt vettem ASRoc-kot annak idején... -
-
-
-
válasz
#59070464 #5341 üzenetére
Az egyedül árválkodó Sata3 csatlakozót használd,mert az Intel vezérlős,a másik kettő ASMedia vezérlős. Utóbbiak a lassabbak,emiatt nem ajánlott.
A memóriáid azért mennek 1333mhz-en,mert a proceszorod memóriavezérlője ennyit támogat. Ha Z77-es alaplapod lenne,vagy K-s végződésű (Sandy Bridge) processzorod,vagy bármelyik Pentiumnál jobb Ivy Bridge processzorod,akkor tudnád a memóriáidat 1600Mhz-n használni.
-
Coolmat
őstag
válasz
#59070464 #5329 üzenetére
Sebességben abszolút semmi difi nincs, szolgáltatásokban különbözik csak a két lap (pl. RAID), nem érdemes lapot cserélned. Ventivezérlése is ugyanolyan a két deszkának (sőt volt szerencsém egy FM2-es laphoz is, abban is ugyanúgy működik minden ventik terén), pontos beállításról/állíthatóságról pedig már többször írtam ide a topikba, keress rá légyszi, mert hosszú lenne újra leírni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Quadro FX 570 eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest