- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Black Edition a cpu és a hűtőt is tuningra vettem.
A lap 970ex. 3. Honnan tudjam mennyit droppol a lap?Elolvasom inkább az első hsz-tmert nem igazán vagyok otthon a témában.
Ápropó:Ha a kevés fesz miatt sípolt akkor cmos reset után miért sípolt ugyan úgy?
Az lehetséges,hogy a ramok elmentik a beállítást?Mert miután azokat kivettem,elindult a gép. -
_DiEGO_
őstag
Mivel az asrock az asus leányvállalati így túl nagy külömbség nincs köztük ..
Valótlanságot azért nem kellene állítani ! Ha nem vagy biztos dologban inkább ne akarj így segíteni
Nem véletlen terjed a hír, hogy ASUS szertné megvenni , felvásárolni ASRockot ... isten ments ettől
Végre évek óta ASRock szárnyal , jobbnál-jobb lapokkal ... az sem véletlen hogy már 3. a ranglistán ...
-
Skimaster
senior tag
-
PlayMax
nagyúr
Már említettem ha visszaolvasod /2280 hozzászólásom/
"Visszavinni a lapot meg feleslegesnek tartom mert egy hétig náluk van,aztán mikor rá kerül a sor,lefuttatnak rajta vmi 3d alkalmazást 10 percig és visszaadják,hogy semmi baja."
Az Aqua már csak ilyen,volt szerencsém visszavinni hozzájuk már pár hibás cuccokat.
-
attilla84
tag
Ha semmi rossz nem szól a 8150-essel kapcsolatban akkor azt venném
egy hajszálnyival jobbnak látom mint a 8120-ast. A hangoskodást elviselem pár hónapot, csak jó hogy hűti rendesen a procit.
A rammal kapcsolatban mit tudnál ajánlani, mit tegyek? remélem mind a 4slotot nem takarja el, vagy vegyem egyben a 8GB ramot?
-
c41r0^
őstag
már kicseréltem (ugyanilyen 970 Ext3-ra, 1.6-os BIOS-ra felfrissítettem azt is, mert 1.3-al érkezik, valamint a beállítások most ilyenek a teljesség igénye nélkül: turbo off, apm on, c'n'q és c1-c6 state on, minden fesz és órajel auto-n, kivéve az FSB és PCI-E-t, amik 200-100 MHz, ezen kívül ram órajel 1333-ra fixálva és a ram feszt megemeltem 1.6V-ra, időzítések auton (9-9-9-24)), azóta nem volt fagyás, kopp-kopp.. ha 2 hétig stabil, akkor ez volt a gondja, majd írok
eszerint a lap szerint is 1.275 a CPU VID-je, a feszeket ugyanúgy állítja, mint a másik: 1.4 GHz-en ~0.8875V a VID, 3.3 GHz-en 1.275V a VID, amely értékekből lejön a vdroop, így max. terhelésnél 1.248V-ot kap elvileg a CPU
-
tresh
veterán
köszi a választ neked és szjoci,Skimaster,norbi0604-nek is
Proci terén egy elég jó tuning potenciával megáldott Phenom 2 x4 B50 lesz benne (alulfeszelve 1,22v nél viszi a gyári 3,1Ghz-et) a proci hűtője egy CM hyper tx2 jelenleg. Igazából én még néztem a crucial ramokat is egy időben (inteles koromba az volt az e8400-am mellett és igen jó tuninggal bírtak)
-
Jamesb2
aktív tag
Lesz közte 3 cm kb...
Én is jobban szeretném ha normálisan elöl be- hátul kimenne a levegő, de ez ilyen...160 magas. Épített fadobozba megy, elfér bármi. De hát ugye az alaplap méretei adottak.
Puttonyos :
Erre is lehet kettőt tenni, de tök felesleges szerintem. Az irányon nem változtat. Azért én nem szeretném hogy alapjáraton csak pár fokkal legyen hidegebb mint a VGA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fogyjunk le!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest