- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Egy régóta fennálló problémám oldódott meg. Írtam is valamikor még ide, de megoldást nem tudtunk rá. A gép se alvó állapotba, se hibernáltba nem maradt meg, kikapcsolás után azonnal visszakapcsolt, csak az áramtalanítás segített, de az eléggé barbár eljárás.
A megoldást egy külföldi fórumon találtam meg. A gépen minden felébresztő funkció ki volt kapcsolva, de a hálókártyára nem gondoltam. Nah az volt a ludas. A hálókártya energiagazdálkodás fülén ki kellett venni a pipát, hogy az eszköz felébresztheti a számítógépet.
Akinek van esetleg hasonló problémája, annak talán segít. Nekem most ez nagy felüdülés.
-
Plebi
senior tag
Minden okés, csak user error volt! Próbáltam a kikapcsolt állapotú USB-s áramellátást lekapcsolni és ezalatt egy olyan funkció került bekapcsolásra az advanced menüben, ami az usb-s eszköz általi felébresztést engedélyezi, most visszakapcsoltam és jó, hibernálás után rendesen bekapcsol. (remélem ezután is)
Valahogyan kikapcsolható, az a fícsör, hogy az USB-knek kikapcsolva is ad áramot a lap? Azt már megtaláltam, hogy a nyomógomboknak a háttérvilágítása kikapcsolható. (God night led
)
-
Plebi
senior tag
Sziasztok. A héten vettem egy ext 4-es lapot, mellé egy FX8120at. Olyan gondom lenne hogy hibernálás után nem hajlandó bekapcsolni a gép, csak ha leáramtalanítom. Olvastam, hogy másnak is ilyen problémája akadt, de neki altatáskor, ezért írom, hogy teljesen új a tápom, mert a régi nem viselte a 8120as éhségét. Mi lehet a gond? Nem húzom a procit.
Elég sok hibát olvasni, ennyire rosszak szoftveresen ezek a lapok, gigánál kellett volna maradni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest