- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
lithium #2072 üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam meg!Ha tudsz angolul könnyebb.
Ha nem keress valakit....Az oldal leír mindent.Nekem a saját gépen nem sikerült megcsinálni,elvittem egy haverhoz,
beraktuk a vinyót az ő gépébe és ott sikerült!Vissza az enyémbe és már ment is!http://www.jack-brennan.com/samsung-firmware-update-for-p67-and-sb850/
Ott van minden!!Sok sikert!
-
-
Skimaster
senior tag
Most vettem ilyen lapot, x4 965,ugyan ez a ram, 5870-el,szépen megy....Nekem is a 965-t javasolták az fx 4100 helyett. A 965 még jó pár évig aztán kitudja...jól lehet húzni állítólag,de nekem most a 3.4Ghz elég.
Persze a fentebb írt probléma a vinyó láthatatlanságával megoldódott azzal a firmware frissítéssel,amivel meg lehetett oldani.Újraraktam a win7-t és most gyönyörűen dolgozik...
1.5 Bios van már,és uefi-ben nem melegszik..
-
Skimaster
senior tag
Nos reinstall után működött,egészen addig még újra nem akartam indítani,mert akkor ismét csak nem indította el a vinyót.szopóág......aztán lázas keresés a neten firmware frissítés,most megvan minden szükséges cucc,csak holnap rá kell tegyem egy olyan gépre,ami meghajtja a vinyót,és egy ál-DOS történettel frissíteni(ami már egy cd-n figyel).Holnap beszámolok.
Az sb850 déli híd nem beszélget a vinyóval,de mindegyik működik. -
Skimaster
senior tag
válasz
Expendable #1915 üzenetére
A vinyó működik....olvass vissza és meglátod,hogy megmagyarázhatatlan dolgokat művelt az egész cucc...
-
-
Skimaster
senior tag
Ha kell frissíteni,ha nem,ilyennek nem szabadna lennie,hogy nem látja a vinyót...ez az asrock hibája is és a samsungé is!!!egyébként,hogy milyen,itt a bizonyíték,egyenlőre nem kell frissíteni,mert csodák csodája látja.....hogy mi történt???lementettem az adataim a vinyóról,hogy újrarakjam a win7-t,pörgött a vinyó egy órát,hazavittem,és otthon is felpörgött az asrock lappal.Viszont a régi rendszer nem indult el,most reinstall van...
-
Skimaster
senior tag
Nos mindent megpróbáltunk,nincs kábel,táp,összekötés probléma.A vinyom másik gépben jó.
Hitachi vinyot felismeri a lap,de a bootra nem ajánlja fel.Csak a storage conf-ban látszik.
Az én vinyom samsung HD502hj(500gb,720rpm,16M).Egy másik samsung vinyot ráraktunk,az felpörög, de azt sem látja.Az enyém fel sem pörög...f.... a szar asrockba....Na erre ötlet?
-
Skimaster
senior tag
válasz
Victoryus #1903 üzenetére
Haver másik vinyóját látja,már az összes sata csatit kipróbáltam a lapon,én sem értem hogy havernál miért látta,otthon nekem nem...az odd-t bármelyik csatiba dugom a lapon,látja,tehát azok jók.Nem lehet hogy régi a vinyó ez az új lap nem "ismeri" fel.De nem pörög fel a vinyo,azt éreznem kellene...ha mozdulna.
Már próbáltam másik tápkábelt,de most megnézem másikkal is.
-
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok,
Most raktam össze 970 ext 3 lapot és nem ismeri fel a HDD-t.Ötlete van valakinek?
Nem tudok bootolni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest