- Yettel topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tresh
veterán
válasz
HANDO88 #2173 üzenetére
A rendszer alatt ennyit dropol a lap.. semmi baj nincs vele.Az hogy te biosba adsz egy feszt az nem jelenti azt hogy az pontosan ugyan akkor értéket fog felvenni..kis fizika és elektromosság
Ami neked van érték normális de lehet lejjebb menni is vele szerintem
szerk most nézem hogy még b55 proci @3,6 on hibátlan ez a fesz.
-
tresh
veterán
Na meg van a deszka (970 Ext3) nagyon szépen muzsikál majd a héten még beállítgatom szépen a biost. Viszont egy gyors teszt elejére CPU 1.25v -n (alulfeszelve) 4magon full loadba tökéletesen működik..(majd még tornázom lefelé ezt az értéket
) és a hőmérsékletek is hibátlanok voltak cpu max 48fok kb 27 fokos szobába a lap is max 42 körül volt
Már csak a ramokat kell belőni hogy 1600mhz-en rohangáljanak és kész
Nagyon jó választás volt ez a lap
-
tresh
veterán
köszi a választ neked és szjoci,Skimaster,norbi0604-nek is
Proci terén egy elég jó tuning potenciával megáldott Phenom 2 x4 B50 lesz benne (alulfeszelve 1,22v nél viszi a gyári 3,1Ghz-et) a proci hűtője egy CM hyper tx2 jelenleg. Igazából én még néztem a crucial ramokat is egy időben (inteles koromba az volt az e8400-am mellett és igen jó tuninggal bírtak)
-
tresh
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni lapot váltok a kiszemelt alany az asrock 970 extreme 3 kérdésem milyen ram modulokat ajánlatok hozzá esetleg van olyan típus amit nem szeret ? Én ezt nézegettem CORSAIR VENGEANCE 8GB 2x4GB 1600MHz DDR3 KIT vélemény ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest