- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Skimaster #2296 üzenetére
Már kicseréltem a ramot,és helyesbítek mert sajnos félre írtam.Kingston 1600Mhz 4GB DDR3-at tettem bele/ezzel ellentétben picit gyorsabbnak éreztem a Kingmax-ot/.Rá vettem valahogy az Aqua-t,hogy kicseréljék nekem de sajnos semmi változás.1.30 as Biost sikerült frissítenem Windows ból futattam rendszergazdaként,minden simán ment. Sajnos semmi változás. Feltettem most 2db játékot pluszban,eddig nem dob ki,de már volt rá eset ahogy említettem hogy semmi baj,aztán ismét előjön általában a kis ablak.Szenvedek vele még "fizuig" 10.éig,aztán ha semmi változás muszály lesz vennem egy Gigabyte lapot. Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkitől,most már tényleg nem tudok vele mit csinálni.
-
válasz
Skimaster #2070 üzenetére
Heuréka! Akkor lehet, ezért ír nekem mindig hibát a win7 amikor hibernálás után magához tér a gép? Párszor írtam már erről a problémáról bejegyzésben, de ezt még senki nem javasolta. Egyébként nekem tökéletesen megy a Samsung hd502hj, csak hibernálás után jelez hibát, de nincs hiba. Már annyi hibakeresést lefuttattam rajta.
-
DeadMeat
nagyúr
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest