- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
Fisherhun #2227 üzenetére
Hali. Nekem csak fejhallgató van csatlakoztatva hátsó porta. És a 2.66 driver az utolsó amivel "hangos" ettől felfele totál halk a hang. Én is intelröl jöttem át pedig azon is ugyanez a realtek volt mégis hangos volt a 2.70 driverel is pl.
Bár neked lehet nem ez a hibád, de hasonlónak tűnik.
-
szabjan
tag
válasz
Fisherhun #2230 üzenetére
Annyira nem vészes a helyzet. Legalább is nálam.
Kénytelen voltam beüzemelni régi SK keverőmet, a gépből a hangot meg optikain viszem ki az erősítőbe. Így most el vagyok...De én is gondolkodom már egy hangkari beszerzésén.
Volt egy creative x-fi kártyám. Kéz alatt vettem újonnan. Azért, hogy milyen nagy név volt egykor. A hangja nem is volt rossz de másfél év után besz@rt. -
and1ao
őstag
-
szabjan
tag
válasz
Fisherhun #2227 üzenetére
Sajnos van egy rossz hírem.
A Realtek a 892 es csipjével visszafele fejlődött. Pl.az előtte lévő csippek tudtak csatlakozónkénti felismerést. Ez is kikerült sajnos a palettából. Egyszerűen nem is értem az egészet. Nekem szinte keverőként üzemelt az egyik alaplapom előtte a régi csipjükkel. Tuti volt, mert mindegy volt mit hova dugtam, csak be kellett lőni az Audio Menager-ben. A hangjuk is nagyságrendekkel jobb volt.
Van egy Giga deszkám is, de sajnos azon is ez a helyzet. Ember nincs aki ezt meg tudja magyarázni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest