- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #8891 üzenetére
EasyEDA.
Jobban mondva a JLCPCB, mivel hogy azóta külön váltak. Már a második csokor NYÁK-ot rendeltem tőlük, az igényeim 99%-ához tökéletes választás. A maradék 1% az a thermal via volna, amit nem tudnak elkészíteni. (Ezt én hővezető pasztával orvosoltam.) Illetve az alapértelmezett NYÁK opciókkal kedvező az ára, ha van vmi extra igényed, mint mondjuk 2 oz vezetőréteg vastagság, vagy 1,6 mm-től eltérő PCB vastagság, esetleg a zöldön kívül másik színben, vagy egyéb spéci dolgok, akkor már nem annyira kedvező.
Az első 5-10 db-os tételt kis méretű PCB-k esetén gyakorta megcsinálják 2 $-ért. De teljes áron sem vészes, a féklámpámat ami 168x56 mm-es egyedi formával, megcsinálták 12 $-ért /5db. A szállítás 6 $ légi postával és 24 $ DHL Express-szel (nekem).
Batch order esetén érdemes játszadozni melyik tételt rakod be először a kosárba, arra jár a 2$-os spéci ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Quadro FX 570 eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged