Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hideg-meleg fehér. Kinek mi tetszik. Szüleim a hideg fehér mellett voksoltak, azt hiszem 7000 Kelvinre volt beállítva. Mondjuk így ennyi idő elteltével megismertem a ledes világításokat kicsit közelebbről és már tudom, h ha világításra kell, akkor legközelebb vmi magas CRI indexű szalagot nézek. Az olcsó RGB dekornak jó, de látni nem igazán lehet vele jól.
ATX táp: olcsó és jó. Sok helyet foglal és forrasztani kell, de ezerszer inkább ez mint vmi kínai dzsunka led táp.
Azért egy ATX tápoknál kevés jobb minőségű és megbízhatóbb táp van a piacon már ha létezik egyáltalán. Persze ugyanabban az árban.
Nem beszélve, hogy mindenféle védelemmel van ellátva.
Én előszeretettel használok ATX tápokat.FB videóra más is panaszkodott, de nem mindenki. Érdekes. Nem tudom miért olyan válogatós az az oldal.
Elvileg public link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Horgász topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold