Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itg
tag
Sziasztok!
Néhány napja szereztem tudomást ezekről az eszközökről, most éppen a beszerzések fázisánál járok.
Elsőként egy wemos mini d1-hez csatlakoztattam egy dht22-es szenzort, aztán ma megérkezett a második kütyü is. Annyi mindössze a különbség, hogy ez utóbbi nem wemos gyártmány.Felraktam erre is teljesen ugyanazt a kódot és az alábbiakkal kellett szembesülnöm:
(a kód: csatlakozik a wifi hálózathoz és webszerveren elérhetővé teszi a hőmérsékletet és páratartalmat)
a nem wemos lapka böngészőből el sem érhető, a pingek pedig a képen látszódnak.
a két eszköz egymástól néhány méterre volt a teszt idején, de próbáltam áthelyezve is.létezik ilyen, vagy csak kifogtam egy gyengébb darabot?
köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold