Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Gear S3 - második kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gyapo11
üzenetére
Köszönöm szépen!
Keresgéltem egy jót. Nem nagyon van ilyen készen. Az ipar nemigen megy házibarkács felé, mindenki bevált nagy márkák, lepapírozott termékeit nyomja (telhjesen érthetően, az én mókolásomnak nem lesz semmilyen certifikátja, may leég az iroda
), szóval nem olyan népszerű ez a 0-10V-os kimenet a barkács szegmensben 
A szerencsém az, hogy így, hogy jó a 10V PWM is (1-10 kHz között kell legyen a frekije ahogy láttam, nem 25 kHz körül, amit a PC ventik kérnek... 1mA áram fog ott folyni amúgy), legalább nem kell R-C szűréssel, akármivel analóg jellé okosítani a kimenetet. Szóval azt barkácsolnom kell. Az ellenállások megvannak, van szép gyűjteményem, de tranyót vennem kell majd akkor.
A PWM bementet akkor elfelejtem, meg lehet anélkül is úszni.
Ez korrekt lenne a kimenetre, valami "op-amp" lenne benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szóval nem olyan népszerű ez a 0-10V-os kimenet a barkács szegmensben 
ekkold