Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyet áruljatok már el!
Van abban a kitben, amit linkeltél, a léptető és a szervó motor mellett egy sima, pucér kis motor, ami játékokban is szokott lenni, na azzal, áttét és mindenféle felfogatási pont nélkül mi az ördögöt lehet kezdeni? Azért is kérdezem, mert van itthon vagy két maréknyi ilyen motor, a gyerekek minden törött játékából kiszedtem és eltettem, de nem jövök rá, hogy fogaskerekek nélkül hogy tudnám őket használni. Ugyanakkor lenne egy csomó projektem, amibe meg motor kéne, lassú, nagy nyomatékkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Egyedi Fanatec Podium Steering Wheel Porsche 911 GT3 R!
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Van abban a kitben, amit linkeltél, a léptető és a szervó motor mellett egy sima, pucér kis motor, ami játékokban is szokott lenni, na azzal, áttét és mindenféle felfogatási pont nélkül mi az ördögöt lehet kezdeni? Azért is kérdezem, mert van itthon vagy két maréknyi ilyen motor, a gyerekek minden törött játékából kiszedtem és eltettem, de nem jövök rá, hogy fogaskerekek nélkül hogy tudnám őket használni. Ugyanakkor lenne egy csomó projektem, amibe meg motor kéne, lassú, nagy nyomatékkal...
ekkold