- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyet áruljatok már el!
Van abban a kitben, amit linkeltél, a léptető és a szervó motor mellett egy sima, pucér kis motor, ami játékokban is szokott lenni, na azzal, áttét és mindenféle felfogatási pont nélkül mi az ördögöt lehet kezdeni? Azért is kérdezem, mert van itthon vagy két maréknyi ilyen motor, a gyerekek minden törött játékából kiszedtem és eltettem, de nem jövök rá, hogy fogaskerekek nélkül hogy tudnám őket használni. Ugyanakkor lenne egy csomó projektem, amibe meg motor kéne, lassú, nagy nyomatékkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest