- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"végtelenített"
Nekem a szervo motor végtelenítésével vannak elvi gondjaim:
Ezt ugyebár úgy csinálják, hogy a potit fix ellenállással helyettesítik, így mindig azt hiszi, hogy középen áll, és lehet körbe forgatni.
Igen ám, de így szerintem jócskán meg lehet tartósan terhelni a motrot. Elbírja?
Kondi:
A szervo PWM működéséből adódóan az idő mondjuk 10 százalékában vesz fel áramot, tehát addig kell neki elegendő kakaó. Ez mindenképpen egy nagy rántás a tápnak. Én tennék be kondit, jó nagyot.
Feszültség:
Zűrt nem a feszültség, hanem az áramerősség okoz. Szerintem. Tehát ha nem tekered nagyon, akkor nem kéne nagyon melegednie nagyobb fesz esetén se. Gondolom én, de erre nem vennék mérget.
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest