Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gyapo11
üzenetére
Ez a hőmérsékletes tényező érdekes, és hasznos infó.
Akár arduino pro mini is jó lenne mondjuk?
A merevlemezhez kapcsolódóan én azon az elven indulok ki, hogy mikor lecsatlakoztatunk USB-n számítógépről valamit, olyankor ugye megszakítja szoftveresen az adatkapcsolatot, majd mi fizikailag szüntetjük meg az áram ellátását.
Na most itt annyi lesz, hogy én az adatkapcsolatot is fizikailag fogom megszakítani. Szóval ilyen elven gondolkodva nemhiszem, hogy megviselné. Viszont valóban gondolkodtam a merevlemez eladásán majd 128GB os pendrive vásárlásán, az már 0-24 ben be lehetne dugva, de én két dolgot imádok, takarékoskodni, és "feltalálni" megalkotni valami egyedit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold