Hirdetés
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok, van egy ilyen esp eszközöm [link] , mellette egy ledszalag ami 5m, 60/m: ws2812b, 5V led. 55” tv hátuljára megy fel, szerintem elég lesz 4m, tehát 240 led.
Tv egy LG, Piccap + HyperHDR beállítás után [link] elvileg helyettesíteni lehet az ambilightot.
Képen látható adapterem 5V 15A, az adaptert az esp-re csatlakoztatom, a leszalagot pedig az esp-re.
Esp-n már fent van a wled, be kell még állítgatnom. Szükségem lesz egy tápegységre amit a ledszalag 2 végére csatlakoztatom mint power injection? Jól gondolom?

Teljesen elvesztem, mindenképpen össze kell kötnöm az esp-t a ledszalaggal, jól gondolom? Ellenkező esetben nincs mi vezérelje a ledszalagot?
Amint belőttem az wledet az esp-n, akár lanon is csatlakoztathatom az esp-t a modememre?- split the outputs of the dig uno?

Új hozzászólás Aktív témák
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold