Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Bocs, azt hittem csak úgy érdekes a fotó ha egymás mellett van a régi és az új :-)
Természetesen teszteltem, direkt azért rendeltem egy másik SIM900 -at is, hogy itthon minden meglegyen a valósághű teszteléshez, LED -eket is úgy raktam itthon ahogy az élesben van. A táp az más itthon ill. az SSR -t egy LED -del helyettesítettem. Egyébként a teszt környezetet még a "régi" NANO köré építettem, azóta a breadboard -on semmi nem változott. Sőt komplett vittem el szombaton az egészet és ott vettem ki a breadboard -ból az új NANO -t és tettem be.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold