- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99 #21991 üzenetére
Gondolod te. De sajnos ez nem így van.
Áramfelvétel problémás a panel. Én már elárultam a kollégának, hogy hol, mit kell mérni, sőt, ki is mértük és megnéztük a kapcsolási rajzon is. Ezt követően ő lecserél egy alkatrészt, majd elviszi tesztre. Kiesik. Kérdem, hogy csere után lemérted? Igen. És jó volt? Nem. Akkor miért vitted a tesztre? Nem tudom. Ekkor elmentem az asztalától.
Neki nincs szakképzése elektronikából. De mérni tud már, a gondolkodást meg nem tanítják. Vagy felszedi vagy szenvedés lesz.
A másik kollégának sajnos van iskolája, csak semmire sem megy vele. Egy újabb kolléga szerint adott hibáért X mennyiségű alkatrész lehet a felelős. Az iskolázott kolléga meg össze-vissza cserélgeti őket, közben egy IC rossz polaritással van a panelon. Nézni már smafu. 5-6 panel selejt is lett pad-ezés miatt, mert a jó alkatrészt is olyan ügyesen tudták lecserélni, hogy a panel másik oldalán a felfogatás miatt elintéznek pár másik jó alkatrészt.
A rossz kvarc méréséről inkább nem is beszélek, mert még tápot sem tudnak adni a panelnak.
De amúgy felvesznek mindenkit, akinek van sulija (néha suli nélkül is), csak a kutya nem jelentkezik hozzánk. Az a kevés meg...
Nah, panaszkodás OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -30% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest