-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A franc enné meg. Nem tudok PayPal fizetéssel rendelni, mert karácsonykor megrendeltem egy átverős Facebookon megjelent hirdetés a alapján egy cikket (igen, én hülye), ezzel a PayPal le is tiltott. A feloldáshoz mindenféle igazolvány , egy másik rendelés számlája, meg ilyesmik szükségesek. Beszkenneltem a személyim, ami épp most járt le, de ugyebár meg lett hosszabbítva, vagyis elvileg érvényes. Visszaírták, lejárt. Semmi baj, akkor megy a jogosítvány. Elment, de ahhoz meg útlevél másolat is kell, önmagában nem elég. Az meg otthon van, és nem is tudom, nem járt-e le az is.
Persze addig fizethetek kártyával, de van, ahol inkább kivárom.
Olyan ez, mint az autóban a riasztó. A tolvajt nem akadályozza meg a lopásban, de a tulajt időnként megszívatja.Ha szoktatok PayPallal fizetni, vigyázzatok, nehogy így járjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest