- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
Janos250 #17346 üzenetére
Az elejét nem igazán értettem, mármint a WiFi részt.
A micropythont kipróbáltam közben, valamiért nem érzem, hogy átütő lenne, csak az egyik magon fut - legalábbis eddig amit hirtelen elolvastam róla. Nem rossz, hogy azonnal ki lehet próbálni a python kódot, de hogy a multitask hogyan használható az rövid olvasás után nem egészen tiszta számomra.
A FreeRTOS -ha jól értelmezem- mindenképpen fut és erre kerül a program ami vagy használja a képességeit vagy nem, attól függően, hogy a megírt program mit használ. Remélem jól tévedek(Ez az OS nem OS dolog fura, a mai világ szülötteinek valódi fogalma sincs az OS definíciójáról. Az OS feladatait fel se tudja sorolni az aki a grafikus-csilli-villi rendszerekbe született
. Az OS nem attól OS, hogy felhasználókezelés van benne, hanem ellátja az operációs rendszerfeladatokat, hogy ne kelljen még azt is megírni -> ergo, ezen nem akadok fenn
). Van esetleg valahol valami könnyen emészthető gyorstalpaló a FreeRTOS-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest