Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tonermagus
üzenetére
Ha egy arduinos alap ultrahangszenzoros kapcsolásra gondolsz, mindenképpen kell hozzá mérés, hogy meghatározd mi számít 1, 10, 20 ... méternek. Megmérni a feszültés értékét az egyes távolságnál, ebből egy görbét felvenni, arra egyenest illeszteni és lesz belőle egy képleted, amiből nagyjából közelíteni tudod majd a mért értéket. Ha levegő közegben mérsz, akkor ugye a víz közeg általi eltérés miatt korrigálni kell.
Az a baj nem igazán találtam hozzá pinout-ot, így nem tudom tényleg csak 2 vezetéket használ-e. Vagy lehetne még olyan opció is, hogy a feszültségre ül rá a jel, de ez túl egyszerű eszköz ahhoz szerintem, digitális jelnél szoktak ilyen megoldást alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold