- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Janos250 #14848 üzenetére
Ez nem olyan, mintha a mobiltelefon szolgáltató nem adná ide a PUK kódokat, és csak pénzért lenne hajlandó feloldani a sim-zárat 3 sikertelen próbálkozás után? Vagy a tv/beltéri egység boltban nem adnák ide az akármilyen kódot és pénzért ki kellene hívni őket ha szükség van rá. Nekem időközönként rebootolni kell a beltérit, és ahhoz is kell a kód.
Vagy a router admin jelszavát, és akárhányszor változtatni akarok valamit a routerben, akkor pénzért kijönnek és majd ők belépnek.
Megveszek valamit és azért nem tudom használni valamilyen szolgáltatását az eszköznek, mert nem adták ide a hozzá szükséges jelszót. Nem tudom ez szabályos-e, van-e joguk hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest