Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
kesztió
üzenetére
Nem értek egy dolgot:
A referenciahőmérő hitelesített darab? Csak, mert én nemrég vettem vagy 10 darab DHT22-est, illetve egy másik fajtát is. Páratartalmat akartam velük mérni. Hőfokokban is van némi eltérés közöttük, úgy, hogy egymás mellett vannak, páratartalomban meg elég nagy az eltérés, így egyelőre pihentetve vannak.
Nemrég vettem egy Lidl-ős 3 külső hőmérős szettet. Egymás közvetlen közelében volt a főegység a 3 külsővel. Ezek közül kettő külső mérte pont ugyanazt a hőfokot, a többiek mást mértek. Páratartalomba itt is voltak eltérések.
Nem tudom, mit higgyek.A villanyszerelőnek szerintem mindegy, hogy milyen kábelt húz a csatornába. Nem egy hálókábelt behúztam egyik munkahelyemen és villanyt mi nem is szereltünk. Da a csatornákat villanyszerelők rakták a falba.
A mostani albiban padlófűtés van. A falon sima analóg termosztát. Egyes számok akkorák rajta, hogy a csíkok közötti résnél nagyobb helyet foglalnak el.
Beállítom a 20-as szám 2-es számjegyének közepére, és most olyan 21-22 fok körül van a lakásban. De ez attól is függ, hogy épp melyik hőmérőt nézem. És, hogy hol van a hőmérő. Az ablakban pl. 19,5 fok, míg átellenben a falnál 21,9. És ezen egy atompontos termosztát sem segítene.
A lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat.
A padlófűtést ellátó tárolóban 40-50 fok körüli a víz. Ha épp megy is az egyik helyiségben a fűtés, minimálisan érezni lábbal. Mindenhol járólap, így jellemzően papucs van rajtunk, de néha kíváncsiságból ráállok. Ahol vélhetőleg elmegy a cső, ott meleg. Mellette már nem túl jó állni.Nem kötözködni akarok, csak szeretném megérteni, hogy miért jó, ha tizedpontosan tudom mérni és állítani a hőmérsékletet.
Hátha valamikor egyszer, egy saját ház építtetésénél szükségem lenne erre az információra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold