- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem teljesen értem ezt a arduino programot.
Ha letöltök egy libraryt egy modulhoz abban vannak példa kodok.
És azt gondolom, hogy ezeknek a példaprogramoknak mindig jol kellene müködniük és minden szükséges dolgot kellene hogy tartalmazzon vagy mellékelni kellene a fileban.DE a legtöbbhoz még hiányzik a header file vagy valamilyen library.
Igy hogyan tanuljon a kodbol az ember, ha már a példaprogram se müködik és nem tudja az ember, hogy mi a probléma vele.Ma a NEo M8N GPS-t is ki akartam probálni, de a példaprogramokbol eddig egyik sem akar kiirni semmi értelmezhető adatot. És nem azért mert nem tudom értelmezni a kapott adatot hanem mert amit a serial monitor kiir azok értelmezhetetlen szimbolumok és karakterek random sora.
A baund érték eggyezőre van beállitva a kodban és a serial monitoron is.
A bekötéssel nem hinném, hogy olyan nagyon el lehetne rontani. a 4 vezetéket a (GND,VCC,TX,RX)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Elado Apple Watch SE (Gen2) 40mm GPS
- QuantaPlex T42S-2U node szerver
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest