- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a lencsés módszerrel, közvetlenül uC lábról (kb. 20 mA) hajtva simán átvittem a 10 métert. Kísérleteztem vele sokat, és próbáltam 1A csúcsárammal is meghajtani, de alig befolyásolta a hatótávot. Ami igazán segít, az a lencsés fókuszálás.
A tsop sorozattal rengeteget játszottam, és én pont azt tapasztaltam, hogy a várttal ellentétben 10kHz-70kHz-ig szinte minden frekvencián vesz, kivéve egy-egy keskenyebb sávot, ha jól emlékszem 25kHz és 50kHz környékén. És 20-25% körüli kitöltési tényezőnél a legjobb az átvitel, erre sem találtam magyarázatot, hogy miért nem 50% a legoptimálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gaming notebook topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest