- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
KFORboy #12799 üzenetére
Na én nem félek megkérdezni semmit
Inkább feladom a büszkeségem és rákérdezek egy olyan dologra ami másnak tök triviális minthogy órákig keresgéljem mit is akarok
Látjátok, itt is pár perc alatt megkaptam a választ... Egy kis negatív kritikát meg beleférAmúgy meg sosem voltam rossz matekból, és az sem igaz, hogy majdnem megbuktam, de basszus, mikor tanultam én ezeket. Lehet hogy tök alap dolog, de eddig is megvoltam enélkül
Az általános iskolás tananyagnak a 90%-át már tuti elfelejtettem, Mitokondrium, éghajlati övezetek, mi a különbség az eposz és históriás ének között... Tudja a fene már
Csak hogy valami értelme is legyen a hozzászólásomnak: nekem teljesen új ez a ThinkerCAD féle Arduino szimulátor... Gyors ki is próbáltam vele az abs() függvényt
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged