Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20
üzenetére
"És az a megoldás esetleg, hogy RFID-val azonosítják magukat, majd gombot nyomnak?"
Ez volt az eredeti ötlet, szerintem ez így jó, én biztos így csinálnám. A konfirm szerintem felesleges macera. Van pár ötletem: esetleg a biztonság kedvéért lehetne egy bizonyos (rövid) időn belül egy javítási lehetőség, olyan módon, hogy kártyát mégegyszer lehúz, és újra szavaz. Mondjuk egy percen belül. Vagy gomb nyomva tartása közben húzza le a kártyát (ez tuti kizárja a véletlent, de kissé erőltetett). Vagy újabb kártyalehúzással nyugtázza a szavazást, de ez újabb hiba lehetőséget rejt, tudniillik a második lehúzást el fogják felejteni.
Esetleg hosszabb gombnyomásra reagálni, mondjuk fél mp-ig nyomva kell tartani a gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4/16.0/UHD 4K(3840x2160)/IPS/i7-11850H/64GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/5G LTE
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold