- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék összerakni 2 ilyet.
Vettem 2db TINY85 Digispark klónt.
Feltelepítettem az Arduino 1.8.9-et, majd követtem ezt a leírást, és egészen addig minden rendben megy, hogy kéri, hogy csatlakoztassam az eszközt, ekkor feltölti a programot, és a "Start" példa villogtatja a led-et.
Viszont, ha jól tudom, akkor ezek után, ha lehúzom az usb-ről, majd visszadugom, akkor ismételten villognia kellene kb. 6mp után, viszont ez nem csinál semmit. Mind a kettő attiny85-tel ez a helyzet, és a linkelt videó kommentjei között is van, aki erre panaszkodik:"Paul Anthony Danguilan (4 months ago)
-I've tried to recreate what you've done. but I'm facing a problem. it will work after i have uploaded the code but if i remove it and try to reconnect it won't run the program. Any help?Thomas Reyes (4 months ago)
-I'm so sorry, but I think you might be dealing with a broken microcontroller or your bootloader."Ezen a fórumon írják, hogy úgy kellene működnie, hogy amint rádugom az eszközt, a device manager-ben meg kell jelennie egy Digispark Bootloader-nek (ekkor van lehetősége az IDE-nek feltölteni az újabb programot, ha akarjuk), majd el kell tűnnie, és betöltenie a sketch-et ami az eszközön van és futtatni, ami rá lett töltve előzőleg.
Nos, nálam folyamatosan látni a Digispark Bootloadert, akkor is, amikor rátöltöm a programot, és villog is, meg akkor is, ha csak rádugom.
Mi lehet nálam a gond, mit kellene csinálni, hogy rendben működjön?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest