Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintarduin
újonc
Sziasztok!
Korábban már a menürendszert sikerült elkészítenem, változókkal és amelyekben tömbökben tárolom a kiírt adatot. Most tovább lépni szeretnék, és egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megcsinálni azt, hogy beírok egy idézőjelbe előre beírt számot, pl,43 és ezt kiírja a kijelzőre, ahogy begépelem a 4x3-as membrános billentyűzeten és utána az ehhez a számhoz tartozó parancsot végrehajtja. Amennyiben nem írtam be ezt, vagy jót, akkor nem történik semmi.
És valahogy úgy gondoltam, hogy tömbökbe teszem az összes számot amire szeretnék cselekvést, és egy ifekbe beírkálom a számát, hogy ha ezt adom be neki, akkor az ahhoz tartozó függvényt, parancsot, (pl kapcsoljon be egy ledet) fusson le.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest