Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
ESP32 SPIFFS-el foglalkozott valaki? Csak olvasgatás szinten néztem rá és felmerült kérdésként a működése. Ez ha minden igaz a 4MB flash-ből foglal le egy bizonyos méretet fájl tárolására, így kevesebb hely marad a fő program számára ha jól értem. Tovább menve az elv is kérdés számomra:
Since if SPIFFS was never formatted it will fail mounting and we need to format it, then we will pass this flag as true. In my case, I already had my file system formatted, so this flag has no effect.
Eszerint hasonló mint egy winchester partícionálás? Ha egyszer lefoglaltam az SPIFFS-nek egy bizonyos méretet (leformáztam), akkor később hiába töltök rá egy egyszer LED Blink programot, nem fogja az egészet letörölni, programot rátölteni és a fentmaradó részt üresen hagyni? Tehát ha többé nem kell a fájlrendszer akkor le kell valahogy törölni az SPIFFS partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest