- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
Távtarto müanyagok sem okoznak gondot, mert uge az alu-lábakat tudod hajlitgatni, de ha nincsenek használva a távtartó müanyagok akkor még egyszerübb a felfekvési hiba kiküszöbölése.
krypton-naugye megmondtam, hogy nem fekszik fel jól a gpu-ra, azt a müanyag kupakot is leszokás szedni a hütöröl, ami ott van a gpu-ra felfekvő rész felett.
50fok tökéletes érték.
-
elfelejtette
veterán
-
1hijjanhusz
senior tag
Már megpróbáltam ezerféleképpen a ventikkel is.
Volt fennt csak 1 venti, volt 2 venti, volt hogy oldalról is kapott direkt a memóriavezérlőre poziciónálva. A GPUnak az a kis széle melegszik annyira.
A két venti 90 fölötti levegőszállítással bír úgyhogy azzal nincs gond.
De már lényegetelen. -
-
arsenlupin
aktív tag
"Sima fizika, a 2 venti egymás ellen dolgozik a kártya közepén."
Ez az állítás van ahol (zárt rendszer) megállja a helyét, de itt szerintem nem....... ugyanis a levegő arra fog távozni amerre kisebb az ellenállás, nem fognak egymással "harcolni"!
pl.:
- jobb oldali ventinél jobbra,fel és le megy a légáram
- bal oldali ventinél balra, fel és le megy a légáramSzerk:
Az általad említett cikkben van egy külön álló 8cm venti aminek a hatását a 2x12cm venti jobban lerontja, mint az 1x12cm venti, ez igaz!Külön plusz venti nélkül, szerintem a 2x12 cm venti jobb megoldás, mint az 1x12cm venti!
-
Spam123
tag
Persze, szabni rá... Akkor tényleg rohadtul a kártyához készült!
Igazából azok a szürke kis négyzetalakú dolgokra nem jutna. Asszem azok a fetek vagy a fesz. szabályozók. Kérdés, mennyire hiányzik nekik, vagy elég lenne e, ha csak a légáramlat hűtené. Egy 1400 RPM-es 12CM-es lenne az S1-en...
-
Amoroso
aktív tag
Emelt órajellel artifactot kerestettem, nem talált. Jó lesz így.
Neked nem lóg a kártyád?Nekem a tápcsatis sarka, tehát ha szemből nézük a gépet és az eleje felénk néz akkor a bal első. 1cm-t legalább lóg az ellenkező sarokhoz képest. Szemmel láthatólag ferde. Gondoltam rá hogy felfüggesztem a gép tetejéhez.
Igényes. Mert ha rakok föl egy 12-es ventit akkor mégjobban húzza majd a súly.
-
Vasinger!
nagyúr
Ó, hát lehet, hogy nem hülyeség amit írsz. Meglehetne ezt csinálni? De ha a BIOS-ban PWM-et állítok, akkor a többi alaplapi csati hány voltot fog adni? Maxot?
Szval ez a PWM-es dolog úgy nézne ki, hogy egy 4 tűs dugót rádugok a pcoci csatira és abból 2 db 3 tűs lesz, és az eggyikbe a procit, másikba a VGA-t rakom?!
Tegyük fel, hogy csak 1 PWM-es ventim van a gépbe. -
Istyu74
aktív tag
Na csak levettem,de sok értelme nem volt, mert olyan gyenge anyagból van a lefogató hogy csak az hajlik el.Meg rá feszül a nyákra ami könnyen le is törhet így,úgyhogy szépen vissza is raktam.
Viszont azt nem értem ha már a csavarok feje olyan kicsi hogy majd át szalad a kártya furatain, akkor legalább alátétet mért nem mellékeltek hozzá,mert igy olyan érzése van az embernek hogy kicsit erősebben meghúzza és átszakad a csavar.
-
Bordoi
őstag
No leszedtem és újrapasztáztam.
Mivel csak Northq és Titán pasztám van ithon, a Titánt választottam.
A procimon is az van és 32 fok körül van.
Pont egy fokot sem csökkent.Ugyanúgy 51-52 fok Idle.
Nem vártam, hogy 30 fokos legyen ebben a hőségben, de egy 45 fok körül azért jó lett volna.
Mindegy ez már csak ilyen . -
vargalex
félisten
Hi!
Igaz, hogy nekem csak egy X800GTO van (16 aktív Pipeline-val), de nagyon forrófejű, és az is igaz, hogy csak Accelero S2-m van, de nekem a gyári vastag szürke vacak pasztával terhelés alatt 32 °C-ot esett a hőmérséklet. (Ja, és csak egy 8 cm-es venti nyomja rá a levegőt félgőzőn.) A gyári pasztáról pedig annyit, hogy a procim egy A64 3000+, rajta egy Freezer 64 Pro. Azon is ez a paszta van, először úgy is raktam fel. De egy rendezkedés alkalmával leszedtem a hűtőt, majd újrapasztáztam jófajta Zalman-al. És max. 1 °C-ot esett a hőmérséklet. Szóval, az állaga ellenére egyáltalán nem rossz az a gyári paszta!
-
Oxi
aktív tag
A Collaboratory Liquid pillanatnyilag az elérhető legjobb hővezető, amit a számtechben ma alkalmaznak. A linken található cikket egy balfácán írta, szóra sem érdemes.
[link] itt nézz szét! Hivatkozásokat találhatsz olyan szaklapoktól, mint a Computerbase.de, Hardware-Mag, Technicad.com, stb.
Ha ez nem lenne elég, akkor itt [link] felhasználók százai minősítik.Örülök, hogy segíthettem.
Ps. a privit hamarabb láttam meg.
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi mindenkinek srácok!!
Csak nézegettem a teszteket, sőt van "itt" PH.-n is egy Logout-os írás /Ideális párosítás 8800GT+Ac.S1/ és ott mindenhol jóval kevesebb hőfokokat kaptak passzív-ban is..Ezért gondoltam, hogy nálam valami nem stimmel
Hülye kérdés: Ha kivágom a 12es ventit a keretéből, akkor ugye nagyobb területet fúj be??
-
horux
csendes tag
De ha nem maradnának fenn, kétoldalú hővezető ragacsot (3M) lehet kapni.
Hol tudsz ilyet? Hónapok órta keresek kétoldalú ragacsot erre a célra!Tudtok vhol olyqan tesztet, ahol leírják, hogy két HD3870-et, mindkettőn Accelero S1 Rev. 2-vel össze lehet-e kötni Crossfire-be? Csak mert SLI-hez pl. külön csatlakozót kell venni, de az AC honlapján egy szó sincs CF-ről...
-
BaliJack
aktív tag
Hát akkor ezek után most már mindketten kúúvaokosak vagyunk
.
Ha teheted, nézzed meg a hidat Velencében, a Canal Grande-n hajózva és átsétálva rajta: boltokkal van tele, nagyon szép
.
Asszem S1 lesz, mert picit drágább ugyan, de jobban tetszik
, és rakok rá egy Noctua 12-es ventit
.
Kösz még egyszer.
-
BaliJack
aktív tag
Hát, azért gondoltam, hogy nem megy rá, mert ebben a topikban írta egy tulaj
. Bár az is igaz, hogy neki PCI-E-s GT-je van. A magassági túllógást azt tudtam (nem vagyok annyira tájékozatlan
).
De most már mindent értek, tudok, és nagyon kösz
.
(Illetve a Rialto-ról eddig azt tudtam, hogy egy híd Velencében, de azt nem, hogy csipp is).
-
BaliJack
aktív tag
Bocs, kimaradt, hogy melyik csavartól
Kösz a választAzért kérdeztem, mert úgy emlékszem, hogy láttam egy képet, ahol az látszódott, hogy a borda túllóg a kártyán, így nem fért be a gépbe. A VGA-csatikon lógott túl. Itt a fórumon rékerestem, h AGP S1, de nem találtam semmit hozzá. Az X2-ről kiderült, hogy nem megy rá az AGP-s GT-re
.
Kösz mégegyszer.
-
-
proper
őstag
biza, de valakinek volt s2-vel és bizonyos háztipussal is itt gondja hogy nem fért el
furatokhoz meg ugy ahogy ragaszkodnak, mert 7600/8600/7900 tuti ugyanaz
csak hát a 7900 nagyobb nyákkal rendelkezik igy arra való az s1
na meg az s2 a 2 höcsövel elég soványka, passzivan biztos nem lenne jó de proba szerencse és okosabbak leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest