- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
Vasinger! #1443 üzenetére
azért mert abből lejön, hogy egyértelműen S1!
legalábbis sztem S1.
két további nagy VGA hűtő teszt:
http://en.expreview.com
http://www.pcgameshardware.de -
arsenlupin
aktív tag
válasz
Vasinger! #1372 üzenetére
Átnevezed a furmark.exe valami másra és változnak az FPS számok, meg sokkal jobban fog "fűteni"!
Spam123: 1400rpm, így már érthetőek a számaid!
Nálam ahogy a képen is látszik két AC venti volt kb. 500-as fordulaton, de még ezt is hangosnak találtam ezért tettem rá két Noctua ventit amit 5V mennek!
Így a hatásfok valóban sokkal rosszabb mint nálad, de cserébe hangtalan a gép!
-
Speed®
titán
válasz
Vasinger! #1303 üzenetére
Írd már le hol hülyéztelek le szerinted a részletes válaszomban??
Átvitt értelemben sem, egyszerűen csak jeleztem, hogy olyan dolgokat kérdezel, amik a hűtővel érkező leírásban szerepelnek, ill. itt a topikban is, kábé 126x le lettek már írva! Persze a keresőt használni vagy kicsit gondolkodni már necces, tudom. Az utolsó sorodra inkább nem reagálok. Leülhetsz. -
Speed®
titán
válasz
Vasinger! #1299 üzenetére
Kikérhetsz magadnak bármit, de azt, hogy lehülyéztelek, nem mondhatod.
Bár miután a szövegértelmezési képességed ilyetén magas szintjéről tettél tanúbizonyságot, lehet mégiscsak megjegyezhetném, hogy az vagy
Ellenben nem teszem, viszont egy kösz a leírásért jobban esett volna -
Speed®
titán
válasz
Vasinger! #1296 üzenetére
Egyetlen kérdés: mire való a leírás amit a hűtőhöz kaptál..?
De hogy véletlenül se mondhasd, hogy #&@{} vagy!!, ezért válaszolok:
1. A nyák és a hűtő közé kell felpattintani őket, távtartók.
2. A sünik a RAMokta valók, oda kell, máshová nem.
3. Az az X19x0 széria VRMjeire való, a tiéden a 10/11 az. Sajnos csak az újabb rev2es pakkokba kerül arra szabott VRMborda. Megoldás lehet a gyári hűtő megfelelő részének leszabása és felcsavarozása (flex miatt garitéma necces..), vagy pedig egyedi borda készítésa és\vagy RAMsünik beszerzése oda is. De igazából egy teszt kell megelőzze az egészet bordák nélkül, mert általában elvan a VRM csupaszon is ha van venti az S1en, a 80-85°C nem gáz.
4. Az X1950Pro VRMjére való (persze ezt is írja a manual..). -
Dr. Romano
veterán
válasz
Vasinger! #1296 üzenetére
Azt a papírfecnit én megcímezném az 5-ös számmal:
5. a leírást kézbe vetted már egyáltalán?
Egyáltalán nem vészes és a leírásban és képekkel illusztrálva le van írva mit és hogyan kell. Én pont tegnap előtt raktam fel ezt a cuccot a GT-mre úgy hogy azelőtt nem csináltam még vga hűtő cserét és kb. 15 perc alatt meg is voltam. (aztán vagy 3x kellett még leszednem mert a ramsünik ragasztója állandóan elengedett
De megoldottam: pár könyvet helyeztem a sünikre és fél napig "állni" hagytam, így már nincs kedvük leesni -
ZCoyote
őstag
-
Speed®
titán
válasz
Vasinger! #1278 üzenetére
Oké, akkor kezdjük előlről. Az a módszer amit én leírtam, akkor működik, ha azt a fajta AC ventit veszed és az aktuális procihűtőd is PWMes. Mivel nálad a TX2 nem az, ezért már bukva a dolog.
Amúgy az lenne a lényege, hogy az AC PWMes venti egy olyan csatival rendelkezik, amire további PWMes ventiket lehet dugni, így összesen akár 4 ilyen ventit vezérelhetsz egy alaplapi csatiról. Nálam így van megoldva a szellőztetés, 1 venti a procin, 2 a házban, ahogy melegszik a proci, gyorsulnak a ventik is.
Esetedben azt lehet csinálni, hogy veszel egy 9.2cmes PWMes ACt is, és azt ráteszed a TX2re (rá lehet), aztán összedugod a VGAn lévővel és rá a lapra.
Amoroso
Szerintem 3 furatban rögzítve nem fog stabilan megállni, meg kell próbálni átlósan 1-1el, a billegést végülis megfogják a műanyag távtartók, a lényeg az egyenletes leszorítóerő-eloszlás a GPUn. -
Remington
őstag
válasz
Vasinger! #1252 üzenetére
sztem 4850-re a legjobb megoldás. nagyon könnyű felrakni, én már vagy 5x felraktam 2 féle kártyára és egyik se ment még tönkre
az h rev.1 vagy rev.2 mindegy, nekem rev.1 van és rámegy, de mostmár csak rev.2-est tudsz venni.
1db 12-es is elég, 2-vel nem lesz sokkal jobbref. hűtő: idle 80 fok, load 90 fok
ac s1: idle 30 fok, load 40 fokmagukért beszélnek
-
ImI87
őstag
válasz
Vasinger! #971 üzenetére
Szerintem a feteken lévő süni elfér az S1 alatt, és nem is kell levenni.
Azon a részen direkt több helyet hagytak, úgyhogy szerintem nem lesz gáz emiatt.#970: Szerintem S1 jobb, mint a "csilla", mert jóval nagyobb a felülete, és jobban aláférnek a rendes rambordák is. Az egyetlen előnye az lehet, hogy kisebb heylet foglal.
Én S1-re szavazok !
JAJ, most látom, hogy lehet a "süni" rész egyben van az egész bordával? Akkor sincs gáz, a fetekre kell tenni olyan bordákat, mint amik a ramokon vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest