- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
old gray #239 üzenetére
Nálam egy 12cm-es venti van a tápban meg egy 1400-on forgó 8cm-es hátul,illetve egy 900-on forgó 92mm-es beállítva a HDD-k helyére hogy csináljon egy kis légmozgást uis a chipesethűtőm is passzív és jobb a békesség.
De ez nem kívülről szív csak a belső levegőt keringeti az alsó régióban . Mindenesetre először inkább ne tedd fel a ventit,nézd meg úgy (talán nem véletlen hogy az Accelero S1-et gyárilag is szerelik PRO-ra venti nélkül) és csak ha nagyon nem vagy elégedett akkor tegyél rá ventit.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
old gray #237 üzenetére
A legnagyobb pusztulat melegben melóhelyen (unalom a köbön és valamivel el kellett ütni az időt
) ahol szintén pusztulat meleg volt (saccper 35 fok) 66 fok volt a max amit STALKER alatt mértem egy elég gyengén szellőző házban full passzív üzemben. Most hogy az esték már hűvösebbek terhelés nélkül 40 fok alatt van a kari,terheléssel meg olyan 55 fok környéke. Sztem korrekt. venti meg csak hangforrás.
És lehet jobban jársz ha kivágod a gépház alját és onnan fúvatod a hideg levetőt a karira,ha egyáltalán felteszed. Jól szellőző gépházban sztem semmi szükség ventire.
-
Speed®
titán
válasz
old gray #215 üzenetére
S1 gyártói oldalon minden ott van:
- Mindent hűt? gpu / ram / fesz. szabályozók?
GPUt egyértelmű, ezt pedig kapod mellé: 2 Voltage Regulator Heat Spreaders,
8 Memory Heat Sinks
- Ha tuningolni nem akarok (nem érdemes sztem) akkor venti nélkül elég a
hűtőteljesítménye? Persze a heat spreader-re majd barkácsolok v.mi PIII-as bordát.
Jól szellőző kecóban elég, de nem hinném hogy csipáznád a 90 fok körüli értékeket. 12''cm@5-7V és máris klappol a hűtőteljesítmény és a kuss is.
- A heat spreadert hogyan kell felapplikálni? A csomag tartalmaz hozzá való ragasztót vagy csavarokat?
Az alján lévő fóliát eltávolítod és a rajta lévő hővezető ragacs odafogja. Erősen.
Persze ha S1et veszel, akkor ez a ''probléma'' nem érint, csak X2höz kellene.
-van jobb alternatíva?
HR-03
Ne kérdezősködj, rendelj
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest