- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Csak a REV. 2-es S1 megy rá a G92 GTS-re..vagy a régebbi is?? -
dzsóbácsi
aktív tag
Yeeee!!!
Bevált a 12es venti!!
Ati Toolal 48ra ment fel 15 perc alatt,remélem az emeltfeszes tuningot is bírni fogja nyáron, 35 C.-ban..
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi mindenkinek srácok!!
Csak nézegettem a teszteket, sőt van "itt" PH.-n is egy Logout-os írás /Ideális párosítás 8800GT+Ac.S1/ és ott mindenhol jóval kevesebb hőfokokat kaptak passzív-ban is..Ezért gondoltam, hogy nálam valami nem stimmel
Hülye kérdés: Ha kivágom a 12es ventit a keretéből, akkor ugye nagyobb területet fúj be??
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi!
VRM-ekre is tettem bordákat, ugyanis VMOD-ra készülök
A házam CM-690..igaz az oldalsó venti nincs fenn, de az alsó azért fúj be némi friss levegőt..remélem..
Akkor nincs mese, hamarosan jön a vent..a paszta, ami egyébként nem gyári, hanem STG-1 mennyi idő után "áll be"?..Lehet, hogy ott sem érintkeznek rendesen a felületek??
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!.
Néhány órája sikerült nagynehezen felszerelnem egy S1-et a VGA-mra../G92gt/..
Egyből el is indítottam egy ATI Tool-t, de csalódnom kellett: néhány perc után a mag felment 67 C-ra.Normális ez?..Igaz teljesen pesszív a cucc, zárt házban, de azt hittem azért jobb eredményt kapok..
Egy 12-es venti max. 4-5 fokot segítene, sztem valamit elcseszhettem a felszerelésnél
..
Nincs ötletetek, hogy mi lehet a baj?? -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Accelero S1+12-es venti kombinációjánál a venti a kártyára fújja a levegőt, vagy fordítva??/8800gt/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest