- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Egy S1-gyel rendelkezem és most egy 12 CM-es 1300-as Noctua van rajta. Kérdés: Mi lenne ha lecserélném egy 1000-re. Így a kari IDLE,LOAD: 26/41 fokos. Radikálisan megnőne a kari hőmérséklete? Tunning nem lenne.
Pá: Igen, nekem is ez volt, de okos módon, egy zsebkendővel megoldottam a gondot, vagy vmi keményebb tárggyal is lehet. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
easy...rider #1442 üzenetére
Ő lenne a nagy ellensége az S1-nek? Vagy miért linkelted?
Ahogy néztem még egy árkategóriában sincsenek. 10k felett van a thermalright...
Egyébként elég forró felyű eredmények születtek, én az S1-em nem láttam 42 fok felett.... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Henker2 #1437 üzenetére
Én nekem 4850-em van, szval arról írom le mit hűtöttem. Van a GPU körül az a sok fekete négyzet és még a FET-et. Vannak a FET-k mellett a VRM-ek azokat nem hűtöm, csak a 12-es ventije ontja rá a hideget.
Egyébként nézd meg ezt a linket: [link]. Itt egy 8800-as karit látsz S1-es hűtéssel és onnan már látod mit hova kell tenni.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
arsenlupin #1390 üzenetére
Nem kell mindent szó szerint venni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
arsenlupin #1367 üzenetére
De azt áruld el, hogyan van neked annyi FPS-ed Furmakban, mert nekem 1280x10240-ben 0xAA mellett átlagban csak 30 FPS-em van :S
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
arsenlupin #1369 üzenetére
Sztem nem oly hihetetlenek ezek az eredmények ;) Grat!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Slipandris #1300 üzenetére
Hány RPM-es ventivel sikerült ezt a szép teljesítményt? Gyári pasztázással?
-
Vasinger!
nagyúr
Egy pár kédés
:
Készítettem egy képet, ahányas számot írok a kérdés elé, azokról az alkatrészekről beszélek.
1. Azok a fekete kis kapcsok mire valók?
2. Ezekből a kis "sünikből" csak 8 van. Itt is készítettem egy képet katt. A kártyán megvan, hogy ezt a 8 db-ot hova rakom, de többi az csupaszon marad?
3. Ezt a hosszú csíkot hova rakjam? Az előző képen lévő számoknak megfelelően a 9.-re vagy a 10-11-re?
4. Na és ezt hova rakjam
Nemtudom, de nekem nem túl egyértelműek semmiféle tesztek olvasásából, se youtube-os videókból. Kérlek titeket válazoljatok, fontos lenne!
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna egy jó és megbízható boltot, ahol még jóval 5k alatt lehetne venni egy S1 rev 2-őt?
-
Vasinger!
nagyúr
Ó, hát lehet, hogy nem hülyeség amit írsz. Meglehetne ezt csinálni? De ha a BIOS-ban PWM-et állítok, akkor a többi alaplapi csati hány voltot fog adni? Maxot?
Szval ez a PWM-es dolog úgy nézne ki, hogy egy 4 tűs dugót rádugok a pcoci csatira és abból 2 db 3 tűs lesz, és az eggyikbe a procit, másikba a VGA-t rakom?!
Tegyük fel, hogy csak 1 PWM-es ventim van a gépbe. -
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindenkinek! Ilyen véleményt vártam!
Respect!
Rárakok egy Noctua P12 1300 RPM-et vagy egy PAPST 1600 RPM-et, de az már durva lenne -
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek egy S1 rev 2 -re jó lenne 2 darab Noctua NF-B9?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Remington #1253 üzenetére
Köszönöm, erre voltam kiváncsi, de még pár kérdés megválaszolatlan maradt. :
Megfelelő ram hűtőt adnak hozzá?
Esetleg találok vmilyen leírást, hogy ezt az egészet hogyan kéne?És még egyet hozzátennék: Mekkore helyet foglal el ventivel eggyütt? Egyeltalán beférne e nekem azért kérdem. A vastagság érdekelne mindennel eggyütt.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Eléggé gondolkodóba estem, hogy a ref 4850emre rárakok egy ACCELERO S1-et. Azt se tom, hogy a REV 1 vagy REV 2 kellene nekem?
Mégis milyen bonyolult a felrakása?
És összesen csak 2 db 12-es ventit rakjak rá és ennyi?
Megfelelő ram hűtőt adnak hozzá?
Esetleg találok vmilyen leírást, hogy ezt az egészet hogyan kéne?
Egyeltalán mi a vélemény, magáró erről a megoldásról?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Én is pont ezt akartam kérdezni mint az előttem szóló, de a fő bántó gondolat:
"Annyi, hogy a gyári hűtő, fedi a feteketis , ha 4850es van akkor az a hűtő vége az a kis "sünis rész", nah ha lecseréled akkor ugye a magra megy az S1 mondjuk a ramokra is a kis sünik, de a fetekre nem adnak külön hűtést, remélem így érthető, ezért írtam h marad a barkács, vagy szétvágod a gyárit, de az végleg garivesztés ugye..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest