- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
hibavissza #1517 üzenetére
Akkor félreértettem! Azt hittem az S2-ről gondolod, hogy Turbo Module-val ajánlott.
-
vargalex
félisten
válasz
hibavissza #1515 üzenetére
Hi!
Hol olvastad azt, hogy Turbo Modul-al ajánlja a gyártó? Ha a spec. sheet-et nézed, az közös az Accelero S1-el. Az S2-n nem valószínű, hogy jók a furat távolságok!
-
vargalex
félisten
válasz
hibavissza #1512 üzenetére
Az S2 nem kompatibilis a 4830-al.
-
vargalex
félisten
Hi!
85°C-nál kézzel mind a 4 hőcsövet forrónak érzed? Ha igen, akkor azokkal nincs gond. Akkor tényleg inkább a ház szellőzése körül kellene szétnézni (ugye a hűtő állása miatt az előről hátra történő légmozgás nem biztos, hogy éri egyáltalán) . Vagy egy alacsony fordulatú 12cm-es venti, semmi hangja nincs.
Most olvasom, hogy ventivel sem lett sokkal jobb. Nekem régebben egy S2 volt egy X800GTO-n (elég melegedős fajta volt), ott egy 8cm-es venti 50%-on (kb. 1000 rpm) a passzívhoz képest 30°C-ot javított. Úgyhogy valami nem kerek nálad. Ellenőrizd, hogy nincs-e a lamellák (vagy hőcsövek) útjában valami alkatrész a kártyán, ami miatt nem is tud felfeküdni a GPU-ra rendesen. -
vargalex
félisten
Hi!
Rámegy a kártyára. De, ha jól látom, ezen a GPU egy picit hátrébb került, mint a PCI-Expresses kártyán, ez azt jelenti, hogy a ház eleje felé el fog tolódni kicsit az S1. Remélhetőleg nem túl rövid a házad. Nekem egy S2 volt egy ilyen kártyán. Ezen még inkább hátra van tolva a GPU, de simán befért a házamba. Igaz, az S2 két vége a magtól nem olyan távolságra van, mint az S1-é.
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
Hi!
Igaz, hogy nekem csak egy X800GTO van (16 aktív Pipeline-val), de nagyon forrófejű, és az is igaz, hogy csak Accelero S2-m van, de nekem a gyári vastag szürke vacak pasztával terhelés alatt 32 °C-ot esett a hőmérséklet. (Ja, és csak egy 8 cm-es venti nyomja rá a levegőt félgőzőn.) A gyári pasztáról pedig annyit, hogy a procim egy A64 3000+, rajta egy Freezer 64 Pro. Azon is ez a paszta van, először úgy is raktam fel. De egy rendezkedés alkalmával leszedtem a hűtőt, majd újrapasztáztam jófajta Zalman-al. És max. 1 °C-ot esett a hőmérséklet. Szóval, az állaga ellenére egyáltalán nem rossz az a gyári paszta!
-
vargalex
félisten
Hali!
A CoolerMaster oldalán azt írják, hogy:
1. 2 tűs fehér kábeles csatlakozót zárd rövidre (bár azt is írják, hogy defaultban be van kapcsolva).
2. Vegyél R4-L2S-12KB-GP ventit, ami ON/OFF panellal együtt van, és ott kapcsolgathatod.Nem lehet, hogy egy sima jumpert egyébként rá lehet tolni?
-
vargalex
félisten
Hali!
Mint mondtam, sikeresen beszereztem az Arctic cooling accelero S2-t. Teljesen elégedett vagyok vele. Jelenleg 12 cm venti hiányában egy szintén AC 8cm-es ventit applikáltam a hűtőre (50%-on hajtva, 1200-as fordulatszám körül). A kártyám egy AGP Sapphire X800 GTO 16 pipeline-vel, ilyen. Mint látható, ezen a GPU rendesen hátra van tolva, de szerencsére a hűtő simán befért a házba. Elég melegedős fajta (legalábbis az enyém). Mint írtam, venti nélkül is kb. 5-6 fokkal "hűvösebb", mint gyári hűtővel.
De az igazi javulás a 8 cm-es venti rászerelése után jött:Gyári hűtővel idle: 48 °C
Gyári hűtővel full load: 82-83 °CAC accelero S2+8cm venti idle: 37 °C
AC accelero S2+8cm venti full load: 51 °CEz 32 °C-os javulás terhelten, ami nem semmi, ráadásul abszolut csend van a gépben. Teljes terheléssel a gyári hűtő 100%-on járt, és bizony volt rendesen hangja.
Ja, és mivel a 8cm-es a házhűtőm volt, így most házhűtés nélkül ilyen.
Nagyon jók ezek az AC termékek! (A Freezer 64 pro is hűvösen tartja a procimat, és most ez is a VGA-t (természetesen, amennyire lehet).) -
vargalex
félisten
Na, tegnap sikerült átvennem az Accelero S2-est. Hazavittem, minden gond nélkül felszereltem a kártyára (Sapphire X800GTO AGP, 16 pipeline). Az előzetes tesztek szerint passzívan full terhelésen a gyári hűtés alatt tud maradni 5-6 °C-al. De még így is kicsit melegnek találom, mert (nem tudom, hogy másoknak is ilyen-e ez a kártya) elég melegedős fajta, így 76-78 °C körül volt. De! És itt jön a lényeg. Próbaképpen (még nem szereltem fel) a hűtőhöz tartottam kézzel egy 8 cm-es ventit, amit 50%-on járatok (szintén AC, így kb. 1200-as fordulat, hangtalan) és máris 20 °C-ot esett a hőmérséklet terhelés alatt. Szóval teljesen elégedett vagyok vele. Még gondolkodom, hogy ezt, vagy egy 12cm-es ventit szerelek rá. Szóval köszi Engusz!
Még valami: sokakkal ellentétben a memória bordák stabilan állnak a helyükön. -
vargalex
félisten
Hi!
Óriási segítségre lenne szükségem! A sokak által ajánlott pcgear.hu-n megrendeltem egy Arctic cooling accelero s2-t személyes átvétellel. Hétfőn meg is jött a visszaigazolás, hogy átvehető a termék. Tegnap és ma is próbálkoztam az üzletben, de sehol senki. A bejárat úgy néz ki, mint ahol hetek óta nem jártak. A honlapon található telefonszámot egész nap hívtam, senki nem vette fel. MSN-en nincsenek bejelentkezve.
Rendelt már valaki tőlük bármit személyes átvétellel??? Vagy hol lehet egyáltalán átvenni???
(Mondjuk így én is tudok olcsó termékeket felrakni a honlapomra!)Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest